Sangundervisning i Aalborg

Undervisning i sang i og omkring AalborgAalborg er stedet, hvor både kendte og ukendte musikere og sangere mødes. Byen har et utal af spillesteder, som flere gange om ugen byder på livemusik. Her optræder alt lige fra store verdensstjerner til lokale og mindre kendte musikere. Hvis du har et ønske om selv, at komme til at give koncert på et af Aalborgs mange spillesteder, eller du bare vil blive bedre til at synge, kan vi hos Musikundervisning.dk hjælpe dig. Vores undervisere har mange års erfaring med det at undervise, og har undervist børn, unge og voksne på alle niveauer. Undervisningen vil tage udgangspunkt i dig og dine ønsker, så du kan nå dine mål og blive en dygtig sanger. Som sanger er der ikke noget mere fantastisk end at kunne skrive og synge sine egne sange. Mange af vores undervisere er selv dygtige sangskrivere, og hjælper, sparre og underviser dig gerne herom. Du kan her se vores udvalg af undervisning i sangskrivning i Aalborg.

Sang er godt for digSang er sundt. Sangundervisning hjælper dig med, at få mere kropskontrol og bevidsthed. Samtidig er sang godt for dig, som til daglig har problemer med at snakke, da det hjælper dig med at træne stemmen, så du får en bedre udtale og kan bruge stemmen i længere tid. Sang er desuden også med til at give stemmen mere slagkraft. Derudover styrker sang indlæringen og gør dig generelt i bedre humør.

KlippekortMusikundervisning.dk har lanceret et klippekort system til vores undervisere, så du kan købe 10, 20 eller 25 lektioner, og derved opnå en rabat på 5 %, 8 % og 10 %. Klippene kan du bruge når du vil, og kombinere dem som du lyster. Så har du f.eks. 10 klip på 30 min. til en underviser, kan du komme til 10 lektioner af 30 min., eller du kan bruge 2 klip på en gang og dermed få lektioner af 1 times varighed. Har du spørgsmål til ovenstående er du mere end velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på tlf. 50 50 12 03 eller mail [email protected].Holdundervisning i sang - Lær af hinandenHvis du ønsker at lære at synge i fællesskab med andre? Eller blot en billigere timepris? Så udbyder Musikundervisning.dk holdundervisning i sang i Aalborg. Her år du muligheden for at synge både solo og sammen med andre, hvilke er både lærerigt og udfordrende. Forløbet er lagt over en fast periode med en fast ugedag, hvor der vil være 4-6 deltagere på hvert hold.

Du kan her se udvalg og en mere dybdegående beskrivelse af vores holdundervisning i sang i Aalborg.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken