Trommeundervisning i Aalborg

Trommeundervisning i Aalborg, når det passer dig

Har du en drøm om at lære at spille trommer, eller vil du gerne blive endnu bedre og udfordre dig selv til at lære noget du ikke har spillet før, så har vi hos Musikundervisning.dk gjort det nemt for dig at finde den helt rigtig trommeunderviser i Aalborg.  Vi har samlet en række passioneret trommeundervisere i dit område. Du kan finde den rigtig underviser til dig igennem vores søgemaskine.
Hos Musikundervisning.dk har vi ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Undervisningen i Aalborg er fleksible og kan planlægges fra gang til gang.  Undervisningen kan både foregå hos underviseren i Aalborg, i et tilknyttet øvelokale, hjemme ved eleven eller online - alt efter, hvad der passer jer bedst. 

Skal jeg have mit eget trommesæt?

Det er altid en god idé at have sit eget instrument, så du kan øve dig imellem timerne, men hvis du er helt ny som trommeslager, kan det give mening at vente til efter et par gange, så du kan være sikker på, at du vil fortsætte med at spille trommer. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din trommeunderviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type trommesæt eller percussion du skal anskaffe. Alternativt kan man anskaffe sig en øveplade (også kaldet drum pad), der både er billigere og mere mobil end et almindeligt trommesæt.

Hvem er jeres trommeundervisere i Aalborg?

Musikundervisning.dk er din garanti for a sikkerhed og kvalitet er i top. Vi  ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang med trommeundervisning i Aalborg?

For at komme i gang med trommeundervisning i Aalborg, skal du først og fremmest finde en underviser, der passer til dig og dine behov. Du kan finde vores trommeundervisere igennem vores søgemaskine her. Når du har fundet en underviser, der passer til dig skal du sende en besked med dine oplysninger direkte ignenem deres profil, så tager underviseren kontakt til dig og I kan planlægge et skræddersyet undervisningsforløb til dig og dine mål. 

Hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang har vi samlet 3 korte videolektioner til dig her; 

Om trommer

Trommen er ikke blot det mest basale, men også det mest globale instrument. Trommerne har været helt centrale i musikken, siden mennesket i oldtiden begyndte at slå på træ og skind for at undersøge tidens rytmer, og i dag er lyden af trommesættet en af de mest fast definerede i populærmusikken. Hele vejen fra rock til jazz og hiphop er det trommeslageren, der sætter tempoet, og de andre musikere indretter sig, sådan at et sammenspil opstår. Trommerne kan drive musikken fremad som et lokomotiv, de kan swinge og de kan syde, og trommeslagerens utvivlsomme rolle som rytmisk dirigent er kort sagt uundværlig i næsten alle genrer.

Få op til 20% rabat på trommeundervisning i Aalborg

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på trommeundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her.

Musik i Aalborg

Som Danmarks fjerde største by er det også helt naturligt at Aalborg er fyldt med musik af høj kvalitet. Byen har fede spillesteder og flere hundrede koncerter. Af kendte spillesteder kan nævnes Musikkens Hus, Studenterhuset og Skråen blandt flere andre.  Derudover byder byen på festivalen Rama, hvor du kan opleve nogle af de nye store danske musikere og bands. Lidt udenfor Aalborg findes der selvfølgelig også Nibe festival, hvor du kan gøre noget af det bedste fra den danske musikbranche og international kunstner.

Aalborg er fyldt med musik og der er gode muligheder for at blive en del af det voksende fællesskab. 

Musikundervinsing.dk har gjort det nemt at træde ind i musikkens verden i og omkring Aalborg. Vi har samlet en række musikere, som begejstrer sig for at dele deres glæde af musikken med dig. Find vores underviser i Aalborg her. 

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!