Undervisere i Sang og klaver, Beder

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 105,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Sang- og klaverundervisning i Beder

Går du med et ønske om, at blive bedre til at synge, så kan Musikundervisning.dk hjælpe dig. Vores undervisere opfylder alle vores adgangskrav og har mange års erfaring med at undervise. De har undervist alt fra børn og unge til voksne på alle niveauer. Undervisningen tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og dine behov. Derved kan du nå de mål, som du har sat og blive en dygtig sanger.

Som sanger er det ideelt, at kunne spille musik til sangen. Derfor kan du hos flere af vores undervisere både få undervisning i sang og klaver. Her kan du f.eks. lære nodespil og akkorder eller lære at spille efter becifring - eventuelt samtidig med, at du synger.

Sang er godt for dig og dit barn

Hjernens sprog- og musikcenter ligger side om side, og det er sandsynligvis en af grundene til at sang og lytning til musik, fremmer den sproglige udvikling. Gennem sang og musikalsk beskæftigelse udvikles barnets sprog og talestemme. Og vejrtrækningen kommer under kontrol. I særlig grad vil børnesange, med enkel melodisk og rytmisk struktur og enkel tekst, sammen med rim og remser, fremme præcisionen og udtryksfuldheden i barnets tale. Hvis du er interesseret i at gøre brug af musik og sang, til at fremme dit barns udvikling, tilbyder nogle af vores undervisere også undervisning i babyrytmik. Du kan her se vores udvalget af musikundervisning i Beder.

Klippekort

Musikundervisning.dk har netop lanceret et nyt klippekortsystem, hvor du kan købe 10, 20 eller 25 klip til vores undervisere. Derved opnår du en rabat på hhv. 5 %, 8 % eller 10 %. Klippene kan du bruge lige når du har tid, og kombinere dem som du vil. Så har du f.eks. 20 klip på 30 min. til en underviser, kan du f.eks. komme til 20 lektioner af 30 min. varighed, eller du kan bruge 2 klip på en gang og dermed få 10 lektioner af 1 times varighed. Klippekortet kan altså kombineres efter eget ønske. Har du nogle spørgsmål til klippekortet eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder