Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Blokfløjteundervisning

Modtag blokfløjteundervisning

Hvis du har lyst til at lære at spille blokfløjte, kan det være en god ide for dig at finde en god underviser, som kan hjælpe dig i gang med at spille blokfløjte. Musikundervisning.dk tilbyder musikundervisning hos landets bedste undervisere med mange års erfaring inden for musik og undervisning. Du kan desuden modtage undervisning uanset alder og niveau, da underviseren tilpasser undervisningen dit niveau, ønsker og ambitioner. På denne måde sikres du den bedste undervisning. Undervisning i blokfløjte vil blandt andet indeholde:

  • Kropsholdning og vejrtrækning
  • Nodelæsning og rytmeøvelser
  • Spille nemme melodier
  • At spille efter gehør

I undervisningen vil noder og akkorder være en vigtig del af undervisningen, men forløbet planlægges således, at du ikke mister lysten. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviser profil ovenfor.

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!

Hos Musikundervisning.dk har vi flere forskellige løsninger inden for musikundervisning. Det er muligt at modtage duoundervisning eller fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad der passer underviser og elev. Du kan se underviserens undervisningssteder på deres profiler ovenfor. Der er altså rig mulighed for skræddersy et undervisningsforløb til dine behov og ambitioner.

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Saxofonundervisning
  2. Guitarundervisning
  3. Sangundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Har fundet en super underviser via hjemmesiden og har snart gået hos hende 1 år og er rigtig glad for det."

5 ud af 5

Cecilie - Elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk