Undervisere i Cubase

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om Cubase

Cubase er en DAW (Digital Audio Workstation) udviklet af Steinberg til audio- og MIDI-optagelse, arrangement og redigering. Den første version blev udgivet i 1989, og det var også Steinberg, der udviklede VST-formatet, der siden er blevet standard.

Cubase er i dag en af de ældste og mest veletablerede DAW’s på markedet og har en allround-funktionalitet inden for komposition, sekvensering, indspilning, produktion og mix. Cubase kan køre i både Mac OS og Microsoft Windows.

Undervisning, når det passer dig

Har du nået en producerblokade, vil du gerne lære nye studiemetoder, eller har du bare brug for én at sparre med? Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven - alt efter, hvad der passer jer bedst.

I undervisningen kommer vi bl.a. omkring:

  • Indspilning og lydredigering
  • Audio og MIDI
  • Samples
  • Effekter og plugins
  • Mix og master

Se mere om musikproduktion og find FAQ her!

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores undervisere i musikproduktion og søge efter en bestemt underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du også kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Få op til 10 % rabat på undervisning i musikproduktion

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på undervisning i musikproduktion. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Se mere her under fanen “Priser”.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

  1. Saxofonundervisning
  2. Klaverundervisning
  3. Guitarundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at undervise i musikproduktion?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede undervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv underviser i musikproduktion i din by.

Ansøg her!
guitarundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder