Undervisere i Musikproduktion

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 105,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
musikproduktionsundervisning

Om musikproduktion

Er du den type, der altid tager styringen i øvelokalet og altid har en holdning til, hvad de andre skal spille? Bliver du også begejstret over, hvordan en lydindstilling kan ændre karakteren på en musikalsk figur, og hvordan en pause pludselig kan sige mere end ord? Så har du måske en producer gemt i maven.

Kort fortalt er produktionen det, der adskiller en professionel indspilning fra en skitse. I produktionen bliver sangens stærke sider fremhævet, det kunstneriske udtryk bliver understreget, og vigtigst af alt sikres der en overensstemmelse mellem form og indhold.

Produktionen er altså det musikalske håndværk, der gør, at sangskriverens inspiration og lytterens oplevelse bliver så identiske som muligt, og det medfører derfor et stort ansvar at sidde i stolen bag mixerpulten og guide indspilningsprocessen i den rigtige retning.

Hvad kan en musikproducer?

Musikproduceren er den, der har ansvaret for, at alle instrumenter og ivrige inputs bidrager til en samlet musikalsk helhed og en sammenhængende kunstnerisk vision. Produceren styrer, hvordan en performance skal leveres, hvornår guitaren skal og ikke skal spille, og hvornår C-stykket skal indtræffe. Der findes producere i alle genrer – selv i klassisk musik og jazz hvor de bidrager til at sammensætte albums og sørger for, at dirigenten og improvisatoren holder fokus på målet.

Som producer skal man have en bred forståelse for musikteori, sammenspil, arrangement og genrekendskab, ligesom man skal være disciplineret, vide hvornår "less is more" samt kunne kommunikere med både lydteknikere og sangdivaer.

Undervisning, når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at producere? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren musikproducer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på underviserprofilerne.

Hvem er jeres undervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års professionel erfaring med musik og undervisning. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder. Har du nået en producerblokade, vil du gerne lære nye studiemetoder, eller har du bare brug for én til at sparre med, så kontakt en af vores undervisere.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores undervisere i musikproduktion og søge efter en bestemt underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du også kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Hvordan foregår den første lektion?

Den første lektion tager udgangspunkt i dit niveau. Du og din underviser lærer hinanden at kende, og din underviser danner sig et indtryk af hvilke områder, der kan arbejdes med både teknisk og kreativt. Herefter bliver I enige om en arbejdsproces, der afspejler dine mål og din personlighed.

Undervisningen i musikproduktion lægger vægt på, at eleven finder sin egen stil og identitet og lærer at bruge mixeren og sin DAW som et kreativt instrument. I undervisningen kan man bl.a. arbejde med:

Lydteknik: Indspilning, akustik, mikrofonopsætning, EQ, komprimering, effekter, automatisering, samples, plugins, mix og master.

Produktion: Arrangement, genrekendskab, struktur, instrumentering, lyddesign, komposition, melodi, tempo, dynamik og klangfarver.

musikstudio

DAW

På musikundervisning.dk kan du finde undervisning i følgende relaterede emner ved at indtaste dem i søgefeltet øverst på siden:

Få op til 10 % rabat på undervisning i musikproduktion

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på undervisning i musikproduktion. Vores klippekort fås til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail >[email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 1. Undervisning i musikproduktion i København
 2. Undervisning i musikproduktion i Aarhus
 3. Undervisning i musikproduktion i Aalborg
 4. Undervisning i musikproduktion i Odense

FAQ


 • Direkte kontakt til undervisere
 • Priser og binding
 • Typer af undervisning
 • Begynder eller øvet?
 • Krav til udstyr
 • Børn
 • Seniorer

1. Direkte kontakt til undervisere

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden. For at kontakte underviserne direkte kræver det, at man opretter en elevprofil. Profilen er uforpligtende, og vælger man at købe lektioner, foregår al kommunikation ligeledes via profilen, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter.

2. Priser og binding

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet. Der er ingen binding på enkeltlektioner hos musikundervisning.dk, og man har selv kontrol over fornyelse af betalingen.

3. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

4. Begynder eller øvet?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til en optagelsesprøve, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til hurtigere at få dine idéer i boxen.

5. Krav til udstyr

Det eneste krav er, at du har din egen computer med installeret DAW. Det anbefales, at du også har et midikeyboard. Alt efter genre er mikrofon og interface også en god idé, men udstyret behøver ikke være dyrt for at du kan lære de grundlæggende indspilningsprincipper.

6. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

7. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har været i studiet, og har du lyst til genopfriske glæden ved musikken? Lige meget hvilke forudsætninger, du har, kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 1. Saxofonundervisning
 2. Klaverundervisning
 3. Guitarundervisning
 4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at undervise i musikproduktion?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede undervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv underviser i musikproduktion i din by.

Ansøg her!
musikundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder