Undervisere i Violin, Esbjerg

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 157,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Violinundervisning i Esbjerg med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille violin? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi violinundervisning i Esbjerg til alle, uanset alder og niveau. Vores violinundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Violinundervisning i Esbjerg, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din violinundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din violinundervisning i Esbjerg, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning, sæsonundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for violinundervisning i og omkring Esbjerg.

Få op til 10 % rabat på violinundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på violinundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Violinundervisning i Esbjerg

Mange associerer violinen med kattejammer og skingre lyde, men faktisk er violinen et af de smukkeste instrumenter med den fineste klang. Som begynder vil du i undervisningen lære grundholdningen, grundteknikkerne og de første melodier. Derefter vil du lære at spille efter noder, så du har mulighed for at indgå i sammenspil med andre. Er du mere øvet, tager underviseren en snak med dig om, hvad du gerne vil blive bedre til. Undervisningen tager altid udgangspunkt i dig: Sammen med din violinunderviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang med violinundervisning?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med violinundervisning i Esbjerg. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores violinundervisere i Esbjerg ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Esbjerg, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres violinundervisere i Esbjerg?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte violinunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent violinundervisning i Esbjerg gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte violinunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre violinelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have min egen violin?

Vi anbefaler altid, at du har din egen violin, når du går til violinundervisning. På den måde har du mulighed for at øve dig imellem lektionerne. Hvis du er nybegynder, kan det dog være en god idé at vente med at købe en violin til efter et par lektioner, så du er sikker på, at violinen er det rigtige instrument for dig.

Det kan være en god idé at købe din første violin i en fysisk butik. Hermed får du mulighed for at snakke med kompetente fagfolk, der kan vejlede dig i dit køb. Du får samtidig lejlighed til at prøve en masse violiner i rolige omgivelser, så du med dine egne hænder kan få en fornemmelse af, hvad de forskellige violintyper kan. Du kan både købe og leje violiner i Esbjerg.

Hvordan vælger jeg den rigtige violin?

Den akustiske violin er uden tvivl den mest brugte. Mange vælger dog også en elektrisk violin, fordi den kan sættes til en forstærker eller et sanganlæg. Både den almindelige akustiske violin og den elektriske violin kan bruges af begyndere og findes i forskellige størrelser:

 1. En 4/4 - en fuld størrelse violin - er til voksne og børn over 13 år
 2. En 3/4-violin passer til børn mellem 10 og 13 år
 3. En 1/2-violin passer til børn mellem 8 og 9 år
 4. En 1/4-violin er til børn mellem 6 og 7 år
 5. En 1/8-violin - den mindste størrelse - passer til børn mellem 3 og 5 år

FAQ


 • 1. Hvordan kommer jeg i gang?
 • 2. Binder man sig ved køb og oprettelse?
 • 3. Hvorfor er der forskel på priserne?
 • 4. Typer af undervisning
 • 5. Lån og leje af instrument?
 • 6. Begynder eller øvet?
 • 7. Skal man kunne noder?
 • 8. Børn
 • 9. Seniorer

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

5. Lån og leje af instrument?

Det er ikke muligt at leje eller låne instrumenter hos musikundervisning.dk, men visse undervisere kan være behjælpelige i den sammenhæng. Det vil typisk fremgå af deres underviserprofil.

6. Begynder, øvet eller ekspert?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til optagelsesprøverne på Musikkonservatoriet eller Musikvidenskab, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

7. Skal man kunne noder?

Man skal ikke kunne noder i forvejen for at melde sig til violinundervisning. I lektionerne vil nodelæsning på sigt komme til at udgøre en vigtig del af undervisningen, og forløbet planlægges hensigtsmæssigt, så alle kan være med.

8. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

9. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft et instrument i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille? Uanset dine forudsætninger kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Musik i Esbjerg

Havnebyen Esbjerg ulmer af liv og kultur. Som Danmarks femte største by er det ikke nogen overraskelse, at byen også har et rigt musikliv. Der er fyldt med musik af høj kvalitet, og byen huser årligt mange koncerter, som trækker mennesker til fra hele landet. Esbjerg har en lang række barer med livemusik og er blandt andet hjemsted for spillesteder som Musikhuset, Konfus og den tidligere tobaksfabrik; Tobakken.

Esbjerg byder også på muligheder for musikalsk uddannelse, så hvis du mangler hjælp til en optagelsesprøve, er vores undervisere klar til at hjælpe.

Søger du undervisning i et bestemt instrument i Esbjerg?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

 1. Sangundervisning i Esbjerg
 2. Klaverundervisning i Esbjerg
 3. Guitarundervisning i Esbjerg
 4. Ukuleleundervisning i Esbjerg

Kunne du tænke dig at blive violinunderviser i Esbjerg?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede violinundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv violinunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Gode undervisere som får det bedste frem i en!"

5 ud af 5

Bjørn - Elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder