Harmonikaundervisning på Frederiksberg

Harmonikaundervisning på Frederiksberg ved Musikundervisning.dk er for alle uanset alder og niveau. Kom i gang her!

  • Svarer normalt indenfor 0 t. og 1 min.
    Fra 157,50 - 196,88 kr pr. 30 min. Fra prisen opnås ved køb af 20 klip
  • Fra 227,81 - 253,13 kr pr. 30 min. Fra prisen opnås ved køb af 20 klip
  • Svarer normalt indenfor 1 t. og 4 min.
    Fra 225,00 - 281,25 kr pr. 30 min. Fra prisen opnås ved køb af 20 klip

Musikalsk aktivitet på Frederiksberg

På Frederiksberg er musik populært. Både at lytte, men i særdeleshed også at spille musik, skaber glæde for mange mennesker. Frederiksberg huser musikhøjskolen, hvor mange børn, unge og voksne har sin daglige gang. Derudover er der hver uge små og store koncerter rundt omkring i byen. Så ønsker du at blive en del af musikken på Frederiksberg, så er Musikundervisning.dk det rette sted.

Harmonikaundervisning på Frederiksberg

Hos Musikundervisning.dk kan du lære at spille harmonika ved en af vores dygtige undervisere. Her vil du blandt andet komme i berøring med en række spændende musikgenrer som f.eks. balkan, klezmer og keltisk, samt klassisk, rock, pop og jazz. Du lærer at spille efter noder og akkorder, og du får et solidt musikalsk og teknisk fundament til at udforske dine interesser og idéer. Vores undervisere har spillet og undervist i mange år, og vil tilrettelægge undervisningen, så den passer til den enkelte elevs niveau og ønsker. Du kan læse om vores undervisere på deres profiler ovenfor. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette underviser, eller står og mangler svar på nogle spørgsmål, så kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Book en lektion og se om det er noget for dig

Er du i tvivl om harmonikaen er noget for dig, kan du altid booke en enkelt lektion, og se om det fanger din interesse. Er du stadig i tvivl efter første lektion, kan du jo booke en lektion mere. Hos Musikundervisning.dk kan man nemlig booke alle de enkelte lektioner, som man vil, uden binding. Det er også muligt at købe et klippekort og dermed at få rabat ved bookning af et helt forløb, med helt op til 10 % i rabat. Ønsker du at skifte instrument, kan du altid gøre dette uden nogen form for omkostninger. Vi tilbyder blandt andet undervisning i violin på Frederiksberg .

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler