Bliv keyboardunderviser på Frederiksberg

Ønsker du at at være keyboardunderviser på Frederiksberg? ✓ Vær med til at sprede #MereMusik ✓ Du er erfaren eller uddannet musiklærer? ✓ Send os en ansøgning ✓

  • Svarer normalt indenfor 36 t. og 17 min.
    Fra 202,50 - 225,00 kr pr. 30 min. Fra prisen opnås ved køb af 20 klip
  • Svarer normalt indenfor 35 t. og 15 min.
    Fra 253,13 - 281,25 kr pr. 30 min. Fra prisen opnås ved køb af 20 klip

Kunne du tænke dig at blive keyboardunderviser på Frederiksberg?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede keyboardundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv keyboardunderviser i din by.

Ansøg her!
klaver

Keyboardundervisning på Frederiksberg med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille keyboard? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi keyboardundervisning på Frederiksberg til alle, uanset alder og niveau. Vores keyboardundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Keyboardundervisning på Frederiksberg, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din keyboardundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din keyboardundervisning på Frederiksberg, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for keyboardundervisning i og omkring Aalborg.

Få op til 10 % rabat på keyboardundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på keyboardundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 20 eller 25 lektioner og giver henholdsvis 5, 8 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Keyboardundervisning på Frederiksberg

'Keyboard' er egentlig en betegnelse for alle elektroniske klaverer, orgler, synthesizere og lignende tangentinstrumenter samlet i ét instrument. De sidste 22 år har den elektroniske musik haft en eksplosiv udvikling, hvilket gør, at der i dag udvikles meget musik på keyboards. Mange keyboards fungerer også som mobile indspilningsstudier, som du kan komponere og producere din egen musik på. Det gør keyboardet ideelt til festlige arrangementer, fordi du ikke behøver andre instrumenter for at kunne spille. Keyboardet minder meget om klaveret, og de to instrumenter kan mange af de samme ting. Er du mere til et klassisk klaver, tilbyder Musikundervisning.dk også klaverundervisning på Frederiksberg.

I keyboardundervisningen vil du bl.a. lære at spille akkorder og noder og blive bedre til at improvisere. Vores undervisere tager altid udgangspunkt i dig: I løbet af den første lektion planlægger I sammen et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang med keyboardundervisning?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med keyboardundervisning på Frederiksberg. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores keyboardundervisere på Frederiksberg ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere på Frederiksberg, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres keyboardundervisere på Frederiksberg?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte keyboardunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent keyboardundervisning på Frederiksberg gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte keyboardunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre keyboardelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have mit eget keyboard?

Vi anbefaler altid, at du har dit eget keyboard, når du går til keyboardundervisning. På den måde har du mulighed for at øve dig imellem lektionerne. Hvis du er nybegynder, kan det dog være en god idé at vente med at købe et keyboard til efter et par lektioner, så du er sikker på, at keyboardet er det rigtige instrument for dig. Du kan både købe og leje keyboards på Frederiksberg.

Det kan være en god idé at købe dit første keyboard i en fysisk butik. Hermed får du mulighed for at snakke med kompetente fagfolk, der kan vejlede dig i dit køb. Du får samtidig lejlighed til at prøve en masse keyboards i rolige omgivelser, så du med dine egne hænder kan få en fornemmelse af, hvad de forskellige keyboards kan. Er du i tvivl om, hvilket keyboard du skal vælge, kan du altid kontakte din keyboardunderviser eller Musikundervisning.dk for vejledning.

Musik på Frederiksberg

Musik fylder meget på Frederiksberg. Kendte som ukendte musikere spiller hver uge på Aalborgs mange spillesteder og fylder byen med musik og inspiration. Skråen i Nordkraft er et af de ældste spillesteder og afholder i omegnen af 300 koncerter årligt, både indendørs og udendørs. Har du lyst til at blive en del af det voksende musikfællesskab på Frederiksberg, så er Musikundervisning.dk det rette sted for dig.

Søger du undervisning i et bestemt instrument på Frederiksberg?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Guitarundervisning på Frederiksberg
  2. Klaverundervisning på Frederiksberg
  3. Basundervisning på Frederiksberg
  4. Sangundervisning på Frederiksberg
Musikundervisning.dk

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter er meget glad for at blive undervist i klaver af Thomas R. Hun har lært meget på halvandet år."

5 ud af 5

Rikke - Mor til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler