Undervisere i Saxofon, Galten

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Musik i Galten

Galten er en by, hvor der tilbydes mange musikalske oplevelser. Hvert år tilbydes en lang række af sommerkoncerter på Bytoften. På programmet er der bl.a. The Nitty Gritties, som spiller Elvis, Beatles, Beach Boys og Gasolin musik. Derudover tilbyder Galten Junior- og Ungdomsklub, at man kan komme forbi til en lille jam-session, eller man kan gå i pladestudiet og indspille en CD eller prøve kræfter med producerjobbet.

Saxofonundervisning i Galten

Musikundervisning.dk tilbyder lige nu saxofonundervisning i Galten, hos certificerede og utrolig dygtige undervisere. Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevens ønsker og niveau. I undervisningen kan der f.eks. arbejdes med nodelære, musikteori og rytmik. Det vigtigste for vores undervisere er, at skabe et musikalsk frirum, hvor man kan udfolde sig, samtidig med at man kan have det sjovt med at spille musik, uanset niveau og genre. Udover Saxofonundervisning, kan Musikundervisning.dk også tilbyde guitarundervisning i Galten .

Undervisningstider, -steder og -priser

Musikundervisning.dk har ingen sæsonundervisning eller ventelister. Det betyder, at du kan starte lige når du vil. En lektion har en varighed på 30/45/60 min. og du kan bestille alt fra én lektion af gangen, til et helt forløb på f.eks. 25 lektioner. Undervisningen finder som regel sted hjemme hos underviseren eller i et øvelokale, men har man et ønske om hjemmeundervisning, kan dette i nogle tilfælde også lade sig gøre med underviseren. Prisen for en lektion variere fra underviser til underviser - du kan se prisen på din underviser under hans eller hendes profil ovenfor. Har du planer om et længere forløb på mere end 10 lektioner, anbefaler vi at du køber et klippekort, som giver dig mængderabat. Har du spørgsmål til klippekort eller noget helt andet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på tlf. 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder