Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Violinundervisning i Gentofte

Hos Musikundervisning.dk kan du få violinundervisning i Gentofte når det passer dig. Vi har ingen ventelister, så du kan komme i gang med det samme.

Musik i Gentofte

i Genfofte har man lavet et samarbejde mellem Fritidscentrene, ungdomsskolen og Musikskolen, hvor man har lavet Gentofte mesterskaberne i musik. Det er en konkurrence, der er åben for alle genrer - fra rock, punk, blues, jazz, klassisk, rap, funk og pop til metal, techno og electronica. Gentofte mesterskaberne er for børn og unge mellem 10 og 25 år, som vil prøve at stå i spotlightet, spille foran et stort publikum - og være stjerne for en dag. Har du et ønske om at stille op til Gentofte mesterskaberne i musik som sanger, violinist eller blot at blive bedre til et andet instrument, så kan du hos Musikundervisning.dk få:

Violinen og undervisningen

Violin er det instrument man kan starte på tidligst, nemlig helt ned til 4-års alderen. Violinen er et gammelt velkendt instrument og er blandt andet kendt for at være det instrument, der ligger den menneskelige stemme nærmest. Udover at violinen betragtes som et yderst udtryksfuldt instrument, bliver den også betragtet som et kunststykke i sig selv og kan fås i meget dyre eksemplarer.
At lære at spille violin kræver tålmodighed og dedikation, og man siger at violinen er et instrument, der giver mulighed for evig lærdom og udforskning, fordi violinspil og instrumentet i sig selv, har så mange nuancer, man kan gå i dybden med. Violinen kan bruges inden for mange genre så som klassisk, jazz, rock, pop eller hård metal.

Køb eller leje af violin

Violinen kan koste op til mange millioner kr., men den kan også fås helt ned til omkring 1000 kr. eller mindre, inklusiv kasse og bue. Som nybegynder anbefaler vi, at du til at starte med lejer en violin, som giver dig mulighed for at se, om det er noget for dig at spille på netop dette instrument. Ved køb af instrumentet kan du med fordel lade dig rådgive af din underviser. Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på mail [email protected] eller telefon 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog