Undervisning i sang i Gentofte - musikundervisning.dk
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Sangundervisning i Gentofte

Musikundervisning.dk tilbyder sangundervisning i Gentofte hos dygtige og erfarne undervisere. Undervisningen bliver skræddersyet til den enkelte elev.

Musik i Gentofte

I Gentofte har man indrettet en gammel koldkrigsbunker, under Bernstorff Slotspark, til musiklokaler. Her er 1100 km2. fordelt på 15 øvelokaler og en række fællesrum. Her kan man bl.a. spille alene eller med sit band i et af øvelokalerne. Man kan også spille koncerter i Musikbunkerens fælles scenerum og få opmærksomhed omkring sin musik.
Ønsker du at blive bedre til musik, eller har du planer om at stille op til Gentofte mesterskaberne i musik eller noget helt tredje, kan du hos Musikundervisning.dk få kvalificeret undervisning i violin og sang i Gentofte. Vores undervisere er alle erfarne musikere med en musikalsk uddannelse.

Sangundervisning i Gentofte

Hos Musikundervisning.dk kan du få kvalificeret og fleksibel undervisning. Her er det muligt at lære alt fra at kunne synge i høje og dybe toner, udtrykket og performance til at arbejde med effekter som distortion, grunt, growl, luft, vibrato, rattle, creak og creaking, knæk eller skrig? Intet er for stort eller småt. Vores undervisere kan hjælpe dig med dine tekniske eller kunstneriske udfordringer, og gøre dig til en bedre sanger, da undervisningen bliver skræddersyet den enkelte elev, ud fra niveau, ambitioner og ønsker.

Klippekort med mængderabat

Musikundevisning.dk har lanceret et klippekort, som giver dig mulighed for at sparre penge, hvis du planlægger et længere forløb. Klippekortet kan købes med 10, 20 eller 25 klip, hvor der opnås en rabat på hhv. 5 %, 8 % og 10 % i rabat. Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte Musikundervisning.dk, som har kontor i Aarhus C, på telefon 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk