Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Klaverundervisning i Glostrup

Søger du klaverundervisning i Glostrup? Vi udbyder undervisning i klaver til alle uanset niveau og alder. Se vores udvalg her!

Fuld fart over Glostrup

Glostrup ungdomsråd og ungdomsskole forsøger hele tiden at fremme musikkulturen i byen. Deres mål er at fremme musikkulturen og skabe musik- og kulturoplevelser for alle borgere i kommunen. Projektgruppen har særlig fokus på de lokale unge, som har musisktalent, men mangler den sidste coaching og et skub fremad. Projektet har eget lydstudie og udstyr til lys og produktion af egen musikvideoer.
Musikundervisning.dk bakker op om de gode initiativer, som foregår i byen, og for at hjælpe med at sprede musikken og glæden ved at spille musik, tilbyder vi lige nu klaverundervisning og sangundervisning i Glostrup.

Klaverundervisning i Glostrup

At spille klaver kan virke uoverskueligt i starten, og det kan være svært at tage de første skridt, på vejen mod at blive pianist. Hos Musikundervisning.dk får man som nybegynder en nem og spændende introduktion til klaveret, samt klaverundervisning af en højt kvalificerede og certificeret lære. Musikundervisning.dk tilbyder engageret og kompetent klaverundervisning i Glostrup. Vores undervisere tilrettelægger undervisningen efter dine behov, ønsker og den musik, du bedst kan lide. Det er nemlig både nemmere og sjovere at lære klaveret at kende, hvis man spiller musik, som man selv holder af og lytter til. Du kommer til at lære teorien og noderne gennem den musik, som du spiller i lektionerne og ikke ved at terpe tørre teoribøger.
Samspillet mellem lærer og elev er vigtig, hvis klaverundervisningen skal fungere. På Musikundervisning.dk vægter vi god kemi højt, og skulle du være utilfreds med din underviser, hjælper vi gerne med at finde en ny.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Musikundervisning.dk, hvis du har nogle spørgsmål til selve undervisningen, klippekort med rabat eller noget helt tredje. Vi har kontor i Århus C, hvor vi klarer alt det administrative. Du kan kontakte os på mail: [email protected] eller på tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog