Sangundervisning i Glostrup - musikundervisning.dk
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Sangundervisning i Glostrup

Sangundervisning i Glostrup ved Musikundervisning.dk er fleksibel, sjov og lærerigt. Vi har flere dygtige sangundervisere, som kan hjælpe dig uanset niveau og alder.

Musik i Glostrup

Glostrup ungdomsråd har i nogle år arrangeret ungdomsmusikkonkurrencen Battle of the Beats, hvor unge musikere konkurrerer om at vinde 3 professionelle indspilninger af deres egen musik. Ungdomsrådet har gjort det til deres mission at fremme ungdoms- og musikkulturen i Glostrup og omegn, og har foruden Battle of the beats arrangeret Glostrup Live 09.
På samme måde er Missionen bag Musikundervisning.dk at give flere mennesker mulighed for, at opleve glæden ved at spille og synge. Derfor tilbyder vi lige nu både sangundervisning og klaverundervisning i Glostrup.

Sang er for alle

Vores undervisere lægger vægt på, at undervisningen passer til den enkelte elevs niveau. Derfor vil eleven og underviseren i samarbejde, udarbejde en plan for forløbet. Dermed sikrer vi os, at undervisningen passer til lige netop elevens niveau, alder og ambitioner. Det er aldrig for sent at starte til sang. Mange professionelle sangere fik først sangundervisning da de var i starten af 20’erne. Vores undervisere har undervist elever, som ønskede at blive professionelle, men også elever, som ville overraske sin partner til brylluppet med sang.

Nemt og enkelt

Musikundervisning.dk er et nyt koncept, hvor det er blevet nemmere at være elev og underviser inden for musik. Vi kører ikke med sæsonundervisning, så det er op til eleven, hvornår på året man vil starte, og hvornår man vil stoppe sin undervisning. Man kan som elev søge på det instrument, som man ønsker undervisning i, og indtaste den by man ønsker undervisning i. Herefter vil der komme en liste med alle de undervisere, som er tilgængelige i det ønskede område. Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at tage kontakte til musikunderundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller på mail kontakt@musikundervisning.dk.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog