Undervisere i Rap, København

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisning i rap i København

Kunne du tænke dig at blive bedre til at rappe? Musikundervisning.dk tilbyder undervisning i rap i København, af dygtige og erfarne rappere. Der undervises i at rappe og skrive rap tekster, samt sangskrivning i København på alle niveauer. Vores undervisere lægger vægt på at eleven finder sin egen stil og identitet som rapper og sangskriver. Undervisningen vil bl.a. kunne bestå af:

 • Rap-teknik

 • Rytme/flow/rim

 • Tekstskrivning

 • Komposition

Hvor kommer rap fra?

Rap kommer oprindeligt fra det afroamerikanske begreb at snakke eller tale. Man kan sige at rap er talt rytmik, hvor man gør det med rytmik i forskellige figurer. Rappen kommer fra sin egen subkultur, som opstod i de afroamarikanske miljøer i USA tilbage i 1970'erne. Rappen har udviklet sig meget siden dengang, og har været igennem forskellige perioder lige fra den bløde Miami rap med wild Smith til hård gangsterrap med Bust Rhymes, B.I.G og Tupac Shakur.

Hvor tit skal man have undervisning?

Undervisningen foregår typisk 1 eller 2 gange om ugen, men det er helt op til eleven selv, hvor mange lektioner man vil have, og hvornår man vil have dem. Musikundervisning.dk tilbyder alt lige fra 1 lektion til f.eks. finpudsning inden en optagelsesprøve eller en konkurrence, til et helt forløb på ubestemt tid.

Klippekort til Musikundervisning.dk

Ønsker man et længere forløb, kan man med fordel købe et klippekort på 10, 20 eller 25 klip, for derigennem at opnå en rabat. Vi giver henholdsvis 5, 8 og 10 % rabat på klippekortene. Har du spørgsmål til klippekort, undervisningen eller noget helt tredje, kan du altid spørge vores undervisere, eller Musikundervisning.dk på tlf. 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Hvordan kommer jeg i gang med rapundervisningen?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med rapundervisningen i København. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores rapundervisere i København ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i København, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres rapundervisere i København?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte rapunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent sangundervisning i København gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte rapunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre sangelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Hvordan foregår den første lektion?

Den første sangtime vil som oftest tage udgangspunkt i en sang, som enten du eller din sanglærer har valgt. På den måde kan din sanglærer danne sig et indtryk af hvilke områder, der skal arbejdes med rent sangteknisk, og hvilken genre, der passer til dig. I undervisningen vil du f.eks. kunne arbejde med krop og støtte, afspænding, indlevelse og udtryk, fraseringer og nye genrer.

Musikmiljøet i København

Musik skal både høres og spilles - og i Danmark er der nok ikke noget bedre sted at gøre det end i København. København er fyldt med musik af høj kvalitet og har hundredvis af koncerter og festivaler. Byen er hjemsted til et hav af kendte spillesteder fra Royal Arena og DR Koncerthuset til Amager Bio, Montmartre og et af Europas bedste spillesteder: VEGA. Blandt de mange festivaler kan nævnes den store metalfestival Copenhell, Copenhagen Jazz Festival og HAVEN. Bevæger du dig nordpå, finder du festivalen Musik i Lejet, og ikke så langt mod vest finder du en af Europas største festivaler: Roskilde Festival.

København huser også flere forskellige musikuddannelser, så har du brug for hjælp til optagelsesprøven, er vores undervisere klar til at hjælpe dig. I København fylder musikken meget, og gennem den kan du blive en del af et kæmpe fællesskab.

Søger du undervisning i et bestemt instrument i København?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

 1. Celloundervisning i København
 2. Guitarundervisning i København
 3. Ukuleleundervisning i København
 4. Trommeundervisning i København

Kunne du tænke dig at blive rapunderviser i København?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede rapundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv rapunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle"

5 ud af 5

Daniel - Sangelev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder