Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Lad os finde en underviser til dig

Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Harmonikaundervisning i Hobro

Som begynder omhandler harmonikaundervisning noder og brugen af bassen efter akkord/becifring systemet i venstre hånd.
Som mere øvet kan undervisningen, udover nodelære, også omhandle opbygning af akkorder, således at man hele tiden kan regne alle akkorder ud uanset, om man kender akkorden eller ej. Akkorder og becifring indgår i musikken sammen med noder, både i højre og venstre hånd. Musikstilen sammensættes i samarbejde med eleven således, at det musik som eleven syntes om, hurtigt bliver det han/hun spiller i praktisk.

Lidt information om harmonikaen

Harmonikaen er et fritungeinstrument med to klaviaturer, ét på hver side af en bælg. Harmonikaen findes i mange størrelser og varianter. Udtryksmulighederne i de forskellige typer afhænger af, om de frembringer en uens eller samme tone ved træk og tryk på bælgen, om de har faste akkorder i bassiden eller melodibas, og om de har registertræk. Fritungen giver en stabil tone under skiftende blæsetryk.

Hvad er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en ny form for privat musikskole, hvor samlingspunktet er en hjemmeside. Vi har mange dygtige og erfarne musikundervisere i hele landet, som alle står klar til at give dig god og kvalificeret musikundervisning. Her på hjemmesiden kan du søge blandt vores undervisere og sende dem en uforpligtende besked. Vi har over 200 undervisere tilknyttet over hele landet, som underviser i alverdens forskellige instrumenter. I Hobro kan du f.eks. modtage undervisning i keyboard når det passer dig. Har du brug for hjælp, så kontakt os gerne. Musikundervisning.dk kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler