Arpeggio studie for guitarister

Del

Om Niels

Lektionsplan

1.
19. december 17:00 - 20:00 (Mandag)
Lokation
Ålborggade 15, 3Th, 2100 København Ø
Pladser
5 pladser i alt
Pris
520,00 kr.
Dato
19/12/22
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Let øvet, Øvet, Avanceret, Professionel
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i guitar såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
november 2020
Gns. svartid
3t eller mindre
Om
Som elev hos mig vil du opleve et målrettet forløb, der altid har fokus på dig. Vi vil allerede fra de første lektioner få sat nogle ord på dine mål m...
Lokation
Ålborggade 15, 3Th, 2100 København Ø
Pladser
5 pladser i alt / 0 tilmeldte
Pris
520,00 kr.
Dato
19/12/22
520,00 kr.
23,60 kr.
I alt
543,60 kr.
I alt
543,60 kr.

Anbefalinger af Niels

5 (1)

Gabriele F.

Oprettet den 19/12/23

Niels is patient, honest and a very good at keeping me motivating, while learning more and more. Best teacher I tried, hands down!