Sangeryoga i Nordvest

Del

Lektionsplan

1.
13. maj 14:00 - 16:00 (Lørdag)
Lokation
Brofogedvej 10, 2400 København NV
Pladser
10 pladser i alt
Pris
450,00 kr.
Dato
13/05/23
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet, Øvet, Avanceret, Professionel
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i sang / stemmetræning såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
august 2015
Gns. svartid
3t eller mindre
Om
• Jeg har ledige tider i Nordvest • Onsdag: Hver uge kl. 14.00-15.00 eller 20.05-21.05. Torsdag: Hver uge kl. 15.05-16.05. Helt kort om mig J...
Lokation
Brofogedvej 10, 2400 København NV
Pladser
10 pladser i alt / 0 tilmeldte
Pris
450,00 kr.
Dato
13/05/23
450,00 kr.
21,50 kr.
I alt
471,50 kr.
I alt
471,50 kr.

Anbefalinger af Katrine

5 (8)

Emilie B.

Oprettet den 29/10/19

Jeg vil klart anbefale Katrine pga. hendes dygtighed og varme væsen. Det har været en ægte fornøjelse at gå til sang hos hende.

Christine J.

Oprettet den 01/05/22

Utrolig dygtig sanglærer og virkelig et dejligt menneske at arbejde sammen med. Jeg har haft Katrine som sanglærer siden 2017 og jeg kan slet ikke forstille mig en hverdag uden. En af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget er, at starte til undervisning hos hende!

Thea B.

Oprettet den 13/09/22

Katrine er en af de dygtigste - hvis ikke dygtigste - sangundervisere, jeg har haft. Jeg har på kort tid lært en masse teknikker, der har løftet mit niveau væsentligt. Ikke nok med at hun er fantastisk til at lære fra sig og højt kvalificeret, så er hun også et meget sympatisk menneske, der evner at straks fjerne al nervøsitet, du måske føler, inden I går i gang. 6 ud af 5 stjerner herfra :-)