Sang- og stemme workshop på Nørrebro

Del

Om undervisningen

Har du længe gået og haft lyst til at komme i gang med at synge? Eller er du begynder/let øvet, og drømmer om at lære din stemme og dit instrument endnu bedre at kende?

Uanset om du ALDRIG har taget en time før, og at det måske kan føles lidt overvældende at få taget hul på sangtimerne, eller om du har taget sangtimer før og bare har lyst til at dykke endnu længere ned i din egen sangstemme, så er du velkommen på dette hold!På Sang- og stemmeworkshop skal vi over 5 gange gennemgå grundlæggende sangteknik, lære vores egen stemme meget bedre at kende og arbejde med at finde en ro og tryghed i at synge og udtrykke os igennem sang og musik.

Du vil lære at støtte korrekt og arbejde kropsligt med en holistisk tilgang til stemmen, men du vil også få værktøjskassen fyldt med spændende og tekniske sangøvelser, der kan hjælpe dig med at træne din stemme op på en sund, korrekt og bæredygtig måde.I løbet af kurset skal vi også gennemgå basal hørelære og arbejde med rytmeforståelse og sangimitation for at styrke vores musikalitet.På kurset vil der max være 3 deltagere på et hold, og der vil både være mulighed for at synge fælles og flerstemmigt, og for at arbejde med solosange (hvis ønsket) i et trygt og kærligt rum, hvor vi støtter hinanden hele vejen.

Det er for langt de fleste enormt sårbart at dele ud af sin stemme - og at stå foran andre og synge og arbejde med nye øvelser, og det er derfor enormt vigtigt, at vi på kurset bruger tid på at skabe de helt rigtige rammer for dette.

At se andre arbejde sangteknisk er en KÆMPE læring, og det er en af de største gaver, vi kan give til hinanden som sangelever, og på dette kursus skal du vide, at der vil være plads til dig, lige som du er, og at vi sammen tilpasser undervisningen, så det bliver trygt og sjovt og en god oplevelse at arbejde og synge sammen med andre.Til kurset skal du ikke forberede andet end evt. at tage et par sange med, som du er glad for at synge, og som du har lyst til at arbejde med. Undervejs på kurset bliver der rig mulighed for sparring om genrevalg og konkrete sangvalg til netop din stemme.Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dig - og til at vi sammen på et lille hold skal skabe et sjovt, dejligt og udviklende arbejdsrum.

Undervisningen foregår på Sturlasgade 14 ved Islands Brygge, og der findes en hyggelig lille cafe i gården, hvor man kan nyde en kop kaffe før eller efter timen.Har du nogen spørgsmål til kurset, eller er du tvivl om det er det rigtige hold for dig, så er du ALTID velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak :-)Bedste Hilsener

Terese Agnete

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
14. september 12:15 - 13:45 (Torsdag)
2.
21. september 12:15 - 13:45 (Torsdag)
3.
28. september 12:15 - 13:45 (Torsdag)
4.
5. oktober 12:15 - 13:45 (Torsdag)
5.
12. oktober 12:15 - 13:45 (Torsdag)
Lokation
Brofogedvej 10, 2200 København NV
Pladser
3 ledige pladser
Pris
1900,00 kr. / 380,00 kr. per gang
Periode
14/09/23 - 12/10/23 (5 gange )
Målgruppe
Voksne, Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge holdundervisning?

Holdundervisning i sang / rytmisk sang / hørelære er ideelt for dig, der gerne vil have den bedste pris, og få så billig undervisning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Generelt giver holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. både sociale og musikalske fordele for både børn, voksne, begyndere og øvede. Når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og man har nogle at dele sine oplevelser med. Hvis du gerne vil lære en masse, møde andre med samme interesse som dig og samtidig holde udgifterne nede, er holdundervisning et godt valg.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
juli 2018
Gns. svartid
2 t. og 24 min.
Om
Terese Agnete er uddannet sangerinde og musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia og har efterfølgende suppleret sin...
Lokation
Brofogedvej 10, 2200 København NV
Pladser
3 ledige pladser / 0 tilmeldte
Pris
1900,00 kr. / 380,00 kr. per gang
Periode
14/09/23 - 12/10/23 (5 gange)
1900,00 kr.
27,00 kr.
I alt
1927,00 kr.

Anbefalinger af Terese

5 (6)

Lilian

Oprettet den 15/06/20

Terese har et naturligt talent som underviser i sang og jeg vil gerne varmt anbefale hende. Jeg har ledt længe efter en person som kan få mig ud af busken og det er hele ventetiden værd. Jeg mærker tydeligt at Terese har megen baggrundsviden og erfaring med faget, så jeg føler mig tryg bare ved tanken alene. Og når jeg står midt i det hele, så det tør jeg godt at sætte lyd på min stemme på forskellige måder. Det kræver for mig en dygtig underviser med mange talenter og det er netop hvad Teresa har.

Ida M. G.

Oprettet den 30/06/20

Jeg er rigtig glad for Terese, fordi hun er virkelig sød, og jeg er tryg ved hende. Samtidig kan jeg mærke at jeg rykker mig hver uge i alt fra toner til takter til støtte. Hun har nogen gode metoder, og god til at forklare tingene, så jeg forstår det. Jeg har haft mange åbenbaringer. Jeg valgte Terese i sin tid, fordi jeg spiller meget teater, og da Terese er uddannet på musicalskolen har hun også nogen gode metoder til at analyser og dramatisere en sangtekst. Anbefaler helt klart Terese!

Laura A. N.

Oprettet den 08/05/21

Terese skaber et virkelig trygt rum, hvor man, som elev, føler sig godt tilpas. Hun tager særligt hensyn til den enkeltes niveau, hvilket medvirker til, at man får mest muligt ud af undervisningen og i forlængelse heraf udvikler sig ret hurtigt. Terese er generelt enormt dygtig inden for sit fag, hvilket gør hende til en ideel sangunderviser.