Fællessang for sang-glade seniorer

Del

Om Ditte

Lektionsplan

1.
18. marts 10:00 - 14:00 (Lørdag)
Lokation
Svenstrupvej, 2970 Hørsholm
Pladser
12 pladser i alt
Pris
450,00 kr.
Dato
18/03/23
Målgruppe
Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i rytmisk sang / sang såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
september 2018
Gns. svartid
72t eller mere
Om
Ditte er en udadvendt sanglærer som er uddannet musicalartist og sanger/ sangpædagog på Malmø Musical Academy og på Complete Vocal Institute. Ditte ...
Lokation
Svenstrupvej, 2970 Hørsholm
Pladser
12 pladser i alt / 0 tilmeldte
Pris
450,00 kr.
Dato
18/03/23
450,00 kr.
21,50 kr.
I alt
471,50 kr.
I alt
471,50 kr.

Anbefalinger af Ditte

5 (4)

Pernille L. S.

Oprettet den 23/06/20

Vores datter på ni år har været meget glad for at gå til sang hos Ditte. Vores datter kom ind på Sankt Annæ Gymnasium (sangskole), efter et forløb hos Ditte. Vores datter har fået mere selvtillid, blevet bedre til at trække vejret rigtigt og forbedret sin sang. Ditte er sød, dygtig, god til at motivere og god til både at støtte og udfordre i undervisningen.

Linea B.

Oprettet den 15/08/20

Jeg har været rigtig glad for at få undervisning hos Ditte. Hun er en dygtig sanger og underviser og hun har lært mig meget på den tid jeg har gået hos hende. Hun har lært mig at komme ud af min comfortzone og hun har bestemt udfordret mig med nogle svære sange, som jeg ikke selv ville have valgt, hvilket gør at man lære at tro på sig selv og tro på at man godt kan. Min familie og venner siger, at de tydeligt kan høre forskel på min sang og at jeg har forbedret mig meget siden jeg er startet til sangundervisning hos Ditte.

Tea G. M.

Oprettet den 29/01/21

Ditte er en underviser der positiv og glad. Hun kommer med konstruktiv kritik, og lytter til hendes elevers ønsker.