Træblæs Boost: Hold 3 (Tirsdag) - København

Del

Om undervisningen

__________________________________________________
Gratis Introtime - Kom og oplev Træblæs Boost!
- Søndag d. 12/2 kl15:00 -
Undergrunden, Kulturhuset Islands Brygge
__________________________________________________

Har du lyst til at løfte dit spil op til næste niveau i 2023, men ved ikke helt hvor du skal starte henne?
Spiller du et træblæseinstrument (tværfløjte, obo, klarinet, saxofon eller fagot), og har du lyst til at få ny inspiration, et musikalsk fællesskab og konkrete værktøjer til at blive en bedre musiker?
- Så er Træblæs Boost lige noget for dig!

Træblæs Boost er et kursus specielt rettet til letøvede/øvede træblæsere (tværfløjte, obo, klarinet, saxofon, & fagot) med formål at styrke deltagernes musikalitet, teknik og spilleglæde.

I løbet af kursusets 5 uger sætter vi fokus på at lave musik sammen og arbejder i dybden med blandt andet vejrtrækning, artikulation, fingerkoordination og musikalitet. Vi gennemgår 3 konkrete øvningsteknikker til at mestre ethvert musikalsk problem, og skaber en god grundteknik ved hjælp af effektive opvarmningsøvelser for træblæsere.
Vi arbejder udfra Ray Cramers "Lip Benders for Wind Players", og et hæfte af velkendte sange og musikstykker arrangeret for træblæsensemble. Alt materiale er inkluderet i kursusgebyret og udleveres 1. undervisningsgang.

Det med småt

Inkluderet i kursuset:
• 5 kursustilfælde i Feb/Mar
• 1 hæfte med effektive opvarmningsøvelser for dit instrument
• 3 konkrete øvningsstrategier
• 1 hæfte med repertoire til kursuset
• Dejligt musikalsk fællesskab

Sted: Undergrunden, Kulturhuset Islands Brygge (kælderetagen)
Tid: Tirsdage, kl.16:00-16:50
Medbring: Instrument, Nodestativ og evt. Instrumentstativ (hvis du har et).

FAQ

Gentage kursus:
Man kan med fordel gentage kursuset, da vi varierer repertoire fra forløb til forløb, og skræddersyr forløbet for dem der deltager! Tænk på det lidt som at gå til fitness - det er nemmere at vedligeholde de gode vaner når du har en fast, ugentlig rutine hvor du arbejder med dine øvelser, og når du få effektiv og personlig støtte til at blive bedre til dit instrument.

Niveau:
Kursuset er rettet til alle letøvede/øvede træblæsere, der har lyst til at blive bedre til sit instrument og spille sammen med andre.

- Hvis du er i tvivl om kursuset er det rigtige for dig, eller du har andre spørgsmål, så kom gerne til gratis Introtime (se øverst i beskrivelsen), Kulturhuset Islands Brygge, eller send mig en besked på [email protected]

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
28. februar 16:00 - 16:55 (Tirsdag)
2.
7. marts 16:00 - 16:55 (Tirsdag)
3.
14. marts 16:00 - 16:55 (Tirsdag)
4.
21. marts 16:00 - 16:55 (Tirsdag)
5.
28. marts 16:00 - 16:55 (Tirsdag)
Lokation
Islands Brygge 18, 2300 København S
Pladser
12 ledige pladser
Pris
800,00 kr. / 160,00 kr. per gang
Periode
28/02/23 - 28/03/23 (5 gange )
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Let øvet, Øvet, Avanceret
Adgang for kørestolsbrugere?
Ja

Hvorfor vælge holdundervisning?

Holdundervisning i tværfløjte / obo / klarinet / saxofon er ideelt for dig, der gerne vil have den bedste pris, og få så billig undervisning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Generelt giver holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. både sociale og musikalske fordele for både børn, voksne, begyndere og øvede. Når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og man har nogle at dele sine oplevelser med. Hvis du gerne vil lære en masse, møde andre med samme interesse som dig og samtidig holde udgifterne nede, er holdundervisning et godt valg.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
november 2021
Gns. svartid
5 t. og 31 min.
Om
Om Lovisa Lovisa Vikenadler er uddannet klarinettist fra Jacobs School of Music, USA, og Syddansk Musikkonservatorium, Odense. Udover at undervise ar...
Lokation
Islands Brygge 18, 2300 København S
Pladser
12 ledige pladser / 0 tilmeldte
Pris
800,00 kr. / 160,00 kr. per gang
Periode
28/02/23 - 28/03/23 (5 gange)
800,00 kr.
16,00 kr.
I alt
816,00 kr.
I alt
816,00 kr.