Guitar lesson for Alexandra and husband

Del
Dette er et privat hold. Tilmelding er kun muligt via dette link.

Om undervisningen

This is a private guitar lesson for Alexandra and her husband.
We will learn to tune the guitar, read tabs and chord diagrams, and discuss which genres/songs you would like to learn to play on the guitar.
We will focus on good technique and having fun.
Looking forward to seeing you.
Best regards
Anders

+ Se mere - Se mindre
Lokation
Hasselvænget 16, 2680 Solrød Strand
Pladser
1 ledige pladser
Pris
200,00 kr.
Dato
18/11/22
Målgruppe
Voksne
Niveau
Begynder, Let øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Lektionsplan

1.
18. november 10:30 - 11:00 (Fredag)

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i guitar såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
januar 2021
Gns. svartid
1 t. og 23 min.
Om
Hvad kan man forvente af min undervisning? Undervisningen tager altid udgangspunkt i dine ønsker, mål og drømme. Det er vigtigt at du føler ejerska...
Lokation
Hasselvænget 16, 2680 Solrød Strand
Pladser
1 ledige pladser
Pris
200,00 kr.
Dato
18/11/22
200,00 kr.
50,00 kr.
I alt
250,00 kr.
I alt
250,00 kr.

Anbefalinger af Anders

5 (2)

Anne P.

Oprettet den 28/03/21

Anders var super sød og tålmodigt med min datter (7år).

Jakob L.

Oprettet den 13/09/21

Sindssygt kompetent. Kan anbefales til alle, der ønsker at højne deres niveau.