1-dags kursus i grundlæggende sangteknik. Århus.

Del

Om Ida Bjørg L.

Lektionsplan

1.
5. februar 11:00 - 14:00 (Søndag)
Lokation
Kollektivbyen, Gudrunsvej 78, 3. Sal, 8220 Brabrand
Pladser
18 pladser i alt
Pris
550,00 kr.
Dato
05/02/23
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Ja

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i sang såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
februar 2014
Gns. svartid
4t
Om
OBS: Ida Björg tilbyder kun undervisning af mindst 45 min. varighed! Ida Bjørg er uddannet sanger fra Det Rytmiske Musikkonservatorium. Siden hende...
Lokation
Kollektivbyen, Gudrunsvej 78, 3. Sal, 8220 Brabrand
Pladser
18 pladser i alt / 2 tilmeldte
Pris
550,00 kr.
Dato
05/02/23
550,00 kr.
24,50 kr.
I alt
574,50 kr.
I alt
574,50 kr.

Anbefalinger af Ida Bjørg L.

5 (11)

John J.

Oprettet den 10/11/19

Ida er en virkelig dygtig underviser. Altid positiv og forstår at forklarer på en konstruktiv måde, hvad det er hun mener, når der er fejl der skal rettes. Hvilket er rigtig godt for en person som jeg der ikke er så bekendt med de begreber man bruger indenfor musikkens/sangens verden!! Har man ønsker til specielle sange bliver det altid modtaget positivt.

Svar fra Ida Bjørg L.

11/11/2022

Tusind tak for den flotte anbefaling. Det er bestemt også en fornøjelse fra min side :)

Methusalem

Oprettet den 02/03/20

God til at formidle sin viden så man forstår hende også er hun også bare smadder sød ;)

Svar fra Ida Bjørg L.

11/11/2022

Tusind tak for den flotte anbefaling. :)

Maia H. M.

Oprettet den 06/10/21

Ida er altid smilende og imødekommende, og i undervisningen er hun god til at møde mig lige der, hvor jeg er. Hun er kreativ og nærværende i sin undervisning, og selv med tilbagevendende udfordringer er hun god til gang på gang at finde en ny tilgang. Jeg er rigtig glad for hendes holistiske tilgang til sang, der inkorporerer både krop og sind, og hun har været en stor hjælp i forberedelsen til musical-auditions.

Svar fra Ida Bjørg L.

11/11/2022

Tusind tak for den flotte anbefaling. Det har bestemt også været en fornøjelse fra min side :)