Spil klaver efter akkorder. Øvet - Hellerup

Del

Om undervisningen

Spiller du klaver efter noder, men har aldrig rigtigt lært akkorder, så er dette holdet for dig. Du får en teoretisk gennemgang af, hvad akkorder er og deres anvendelse. Du for en indgang til, hvordan du kan bruge akkorder i dit spil. Målet er, at kunne spille en sang med becifringer og lave dit eget klaver arrangement.

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
2. februar 16:00 - 17:30 (Torsdag)
2.
9. februar 16:00 - 17:30 (Torsdag)
3.
16. februar 16:00 - 17:30 (Torsdag)
4.
23. februar 16:00 - 17:30 (Torsdag)
5.
2. marts 16:00 - 17:30 (Torsdag)
Lokation
Jomsborgvej 23, 2.Th, 2900 Hellerup
Pladser
4 ledige pladser
Pris
1000,00 kr. / 200,00 kr. per gang
Periode
02/02/23 - 02/03/23 (5 gange )
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Let øvet, Øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge holdundervisning?

Holdundervisning i klaver / keyboard / ableton live / musikteori / pro tools er ideelt for dig, der gerne vil have den bedste pris, og få så billig undervisning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Generelt giver holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. både sociale og musikalske fordele for både børn, voksne, begyndere og øvede. Når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og man har nogle at dele sine oplevelser med. Hvis du gerne vil lære en masse, møde andre med samme interesse som dig og samtidig holde udgifterne nede, er holdundervisning et godt valg.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
januar 2014
Gns. svartid
3 t. og 41 min.
Om
Jesper er uddannet på Dick Groove School Of Music, USA og efteruddannet på Rytmisk Musikkonservatorium. Derudover har Jesper en kandidatgrad i didakti...
Lokation
Jomsborgvej 23, 2.Th, 2900 Hellerup
Pladser
4 ledige pladser / 0 tilmeldte
Pris
1000,00 kr. / 200,00 kr. per gang
Periode
02/02/23 - 02/03/23 (5 gange)
1000,00 kr.
18,00 kr.
I alt
1018,00 kr.
I alt
1018,00 kr.

Anbefalinger af Jesper Ø.

charlotta holm

Oprettet den 16/09/15

Jeg kan varmt anbefale Jesper som underviser i klaver. Min søn på 12 år, som aldrig før har spillet klaver, er blevet så glad for det og har lært utrolig meget på kort tid. Jesper har en stor forståelse for hvilken type musik en dreng på 12 kan lide at spille, og er ikke bange for at sætte ambitionsniveauet højt, på den gode og sjove måde. Jeg vil aldrig have troet at min søn frivilligt skulle øve sig herhjemme, men det gør han. Han glæder sig hver gang han skal spille hos Jesper. Venlig hilsen Charlotta Holm

Karen Nyholm Møller

Oprettet den 06/10/16

Jesper er en fantastisk klaverlærer. Kompetent, kreativ, positiv og meget pædagogisk! Han tager udgangspunkt i dér, hvor jeg er - både i forhold til niveau og til ønsker. Og så er han en rigtigt god sparringspartner og pianist, når jeg har brug for idéer og akkompagnement til mine kompositioner. Jeg giver Jesper mine varmeste anbefalinger.

Merete Rønde

Oprettet den 20/10/16

Jesper er en utrolig tålmodig og forstående lærer, når man som jeg, starter på klaver i en ret voksen alder og er en elev, der sjældent øver sig, men gerne vil spille klaver som Mozart eller Elton John....... Vi har været igang i ca. 6 mdr - og Jesper afprøver tålmodigt forskellige undervisningsmetoder i håb om - og i troen på, at det vil lykkes :)