En sundere stemme med boble-sugerør øvelser (SOVT)

Del

Om undervisningen

INDHOLD : Afspændende sangteknikker med sugerør i vand, for alle stemmebrugere, sangere, folk med træthed og 'knas' på stemmen. Sangteknisk træning med forskellige tykkelser af (suge)rør er brugt af alt fra stemmepædagoger og sangtrænere, til verdens førende vokaltræner for heavy metal stjerner og verdens bedste sangundervisere. Ved at blæse bobler i vand og synge samtidigt, aflastes stemmen og dét tryk vi sender forbi stemmelæberne, og stemmen får bedre chance for at finde balance og evt. heale hvis man er syg på stemmen eller meget vokalt træt.

Jeg hedder Christina Marie Skodborg og er professionel sanger med uddannelse indenfor musical og teater, med stor erfaring og træning indenfor afspændende muskelteknikker og øvelser for sangeren, både for krop og for stemme. Jeg har selv på egen stemme som professionel opdaget fordelene og de positive forandringer på min stemme, ved (noget så 'simpelt' som) at blæse bobler og lave sangøvelser samtidigt. Det virker fantastisk - og med lidt introduktion kan DU prøve at bruge det derhjemme på din egen stemme.

Undervisningen vil være gøre brug af enkelte videoer hvor teknikken forklares og underbygges. Øvelser for basis sund vejtrækning og afslapning af luften som stemmen skal bruge for at kunne lave sung lyd. Derefter en masse øvelser og sjov og gøren brug af boble-lyd (teknisk kaldet SOVT teknik), hvor stemmen får lov til at lave mange lyde, højt og dybt i registret, samt synge lidt på noget kendt melodi - og derefter overføre teknikken til sang uden sugerøret i munden :-)

Der vil ikke blive sunget solistisk – Alle vokaløvelser synges sammen.

MEDBRING :
- en flaske af glas, behøver ikke være stor, men åbningen skal være min. så stor som en alm. billig plast-vand-engangsflaske,-gerne større - så der er plads til at luft og lyd inde fra boblerne nemt kan slippe ud.
- sugerør af metal hvis det haves derhjemme. Ellers sørger Christina for et, men medbring gerne dit eget. Har du andre sjove (suge)rør, så tag dem bare med, så kan du teste dem når vi laver øvelser.


NB! → Tilmelding og betaling er bindende

Timen finder sted på privatadresse - Parkering muligt rundt omkring på vejen, samt bus og letbane går i nærheden 5-7 min. gåtur væk.

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
3. februar 16:00 - 17:00 (Fredag)
Lokation
Skelagervej 522, 8200 Aarhus N
Pladser
3 ledige pladser
Pris
190,00 kr.
Dato
03/02/23
Målgruppe
Voksne, Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet, Øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en introtime?

Introtimer i stemmetræning / sang / rytmisk sang / klassisk sang er velegnede for dig, der overvejer at skrive dig op til et længere kursus eller undervisningsforløb, men gerne lige vil prøve det først. Der er masser af både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. og alle kan få glæde af det, både børn, voksne, begyndere og øvede. For når man lærer sammen, lærer man også af hinanden, og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
september 2018
Gns. svartid
39 t. og 39 min.
Om
Musicalperformer og underviser i sang, rytmisk sang, sangdramatisering og indlevelse. Christina er professionel uddannet musicalperformer, sanger, sku...
Lokation
Skelagervej 522, 8200 Aarhus N
Pladser
3 ledige pladser / 1 tilmeldt
Pris
190,00 kr.
Dato
03/02/23
190,00 kr.
9,90 kr.
I alt
199,90 kr.
I alt
199,90 kr.

Anbefalinger af Christina

5 (9)

Sarah H. J.

Oprettet den 24/09/19

Mega dygtig underviser - kan klart anbefales!

Patricia B.

Oprettet den 22/07/20

Udover sangteknik, ligger hun også stor fokus på kroppens fysiske funktioner bl.a. Omkring vejrtrækninger og sådan. Hvis man ville gå i dybden og lære sin stemmes funktioner at kende, samt have kendskab til tekniker vedr. Sang. Så er det helt klart hos Christina du skal have undervisning, for hun er rigtig dygtige.

Hanne L. V.

Oprettet den 05/08/20

Kompetent og effektiv undervisning.