En sundere stemme med boble-sugerør øvelser (SOVT)

Del

Lektionsplan

1.
3. februar 16:00 - 17:00 (Fredag)
Lokation
Skelagervej 522, 8200 Aarhus N
Pladser
3 pladser i alt
Pris
190,00 kr.
Dato
03/02/23
Målgruppe
Voksne, Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet, Øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en introtime?

Introtimer i stemmetræning / sang / rytmisk sang / klassisk sang er velegnede for dig, der overvejer at skrive dig op til et længere kursus eller undervisningsforløb, men gerne lige vil prøve det først. Der er masser af både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. og alle kan få glæde af det, både børn, voksne, begyndere og øvede. For når man lærer sammen, lærer man også af hinanden, og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
september 2018
Gns. svartid
4t
Om
Musicalperformer og underviser i sang, rytmisk sang, sangdramatisering og indlevelse. Christina er professionel uddannet musicalperformer, sanger, sku...
Lokation
Skelagervej 522, 8200 Aarhus N
Pladser
3 pladser i alt / 1 tilmeldt
Pris
190,00 kr.
Dato
03/02/23
190,00 kr.
13,70 kr.
I alt
203,70 kr.
I alt
203,70 kr.

Anbefalinger af Christina

5 (12)

Sarah H. J.

Oprettet den 24/09/19

Mega dygtig underviser - kan klart anbefales!

Patricia B.

Oprettet den 22/07/20

Udover sangteknik, ligger hun også stor fokus på kroppens fysiske funktioner bl.a. Omkring vejrtrækninger og sådan. Hvis man ville gå i dybden og lære sin stemmes funktioner at kende, samt have kendskab til tekniker vedr. Sang. Så er det helt klart hos Christina du skal have undervisning, for hun er rigtig dygtige.

Hanne L. V.

Oprettet den 05/08/20

Kompetent og effektiv undervisning.