Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser


Om human beatboxing

Hvorfor skulle man prøve på at lyde som en tromme, når man bare kan bruge rigtige instrumenter? Fordi man ikke kan have et rigtigt trommesæt med sig overalt, og da slet ikke slæbe rundt på det, når ens crew rykker fra det ene gadekryds til det næste for at battle nabolagets bedste freestylerappers på alle mulige og umulige tidspunkter af døgnet. Det er nemlig sådan, human beatboxing opstod: Som et levende, lettilgængeligt musikalsk backdrop til rappers og breakdancers i hiphoppens tidlige år i USA. Siden er evnen til at lave trommelyde med munden blev forfinet og udviklet, og de bedste beatboxers kan lave rytmer, bas, melodi, DJ-scratch og effekter på én gang og således agere fuldt backingband, når mikrofonen er åben.

Hvordan fungerer human beatboxing?

Som human beatboxer træner man mund, tunge og læber i at dele lydene op i små mikrobidder, så det umiddelbart virker som om, man laver flere lyde samtidigt. Her udgør mikrofonteknik en vigtig del, da forstærkning er med til at styrke indtrykket af især baslyde. Human beatboxing er primært udbredt inden for hiphop, og der lægges ofte vægt på at lære genrens klassiske beats, mens entertainertalenten også trænes. Man finder dog også teknikken i bl.a. rytmisk a cappella-kor.

Undervisning i human beatboxing når det passer dig

Ønsker du at lære eller vide mere om human beatboxing? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren underviser. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan foregå både hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Få op til 20% rabat på undervisning i human beatboxing

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på undervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Se mere her under fanen “Priser”.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit fag flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

  1. Human beatbox-undervisning i København
  2. Human beatbox-undervisning i Aarhus
  3. Human beatbox-undervisning i Aalborg
  4. Human beatbox-undervisning i Odense

FAQ


1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Hvem er jeres undervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Du kan se et udpluk af vores undervisere og søge efter enkelte undervisere via vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du kan søge efter undervisere i et andet instrument.

5. Har I holdundervisning?

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden i fremtiden.

6. Skal man kunne spille trommer i forvejen?

Man skal ikke kunne spille trommer eller rappe i forvejen for at melde sig til undervisning i human beatboxing.

7. Begynder, øvet eller ekspert?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller emner, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til en eksamen eller optagelsesprøve.

8. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn samt lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte via dennes profil.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

  1. Sangundervisning
  2. Klaverundervisning
  3. Guitarundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at blive underviser?

Vi er altid på udkig efter uddannede og/eller erfarne undervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv musikunderviser i din by.

Ansøg her!
guitarundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder