Undervisere i Musikteori, København

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 120,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 247,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 247,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 405,00 kr. pr. 60 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 105,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
musikundervsining

Undervisning i musikteori med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære mere om teorien bag musikken? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi undervisning i musikteori i København til alle, uanset alder og niveau. Vores undervisere i København er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Undervisning i musikteori, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din undervisning i musikteori til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister eller sæsonundervisning, så der er mulighed for at starte din undervisning i musikteori i København, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser. Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for undervisning i musikteori i og omkring København.

Få op til 10 % rabat på undervisning i musikteori

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på undervisning i musikteori. Vores klippekort fås med klip til 10, 20 eller 25 lektioner og giver henholdsvis 5, 8 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Undervisning i musikteori i København

Musikteori er et bredt begreb med en lang historie. I undervisningen vil du f.eks. kunne beskæftige dig med emner som forskellige musikteoriers indflydelse på vores måde at komponere musik på, og hvorfor noget lyder godt og noget dårligt. Du vil blive introduceret til de vigtigste regler og teorier, som kan give dig en større forståelse af den vestlige verdens musik og gøre det lettere for dig at lære at spille et instrument. Undervisningen giver dig et indblik i selve musikkens byggesten - herunder akkorder, toner, tonearter, intervaller, skalaer og meget mere.

Vores undervisere tager altid udgangspunkt i dig: Sammen med din underviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang med undervisning i musikteori?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med undervisning i musikteori i København. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores undervisere i musikteori i København ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i København, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres undervisere i musikteori i København?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte underviser i musikteori. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent undervisning i musikteori i København gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte underviser i musikteori, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre elevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Musikmiljøet i København

Musik skal både høres og spilles - og i Danmark er der nok ikke noget bedre sted at gøre det end i København. København er fyldt med musik af høj kvalitet og har hundredvis af koncerter og festivaler. Byen er hjemsted til et hav af kendte spillesteder fra Royal Arena og DR Koncerthuset til Amager Bio, Montmartre og et af Europas bedste spillesteder: VEGA. Blandt de mange festivaler kan nævnes den store metalfestival Copenhell, Copenhagen Jazz Festival og HAVEN. Bevæger du dig nordpå, finder du festivalen Musik i Lejet, og ikke så langt mod vest finder du en af Europas største festivaler: Roskilde Festival.

København huser også flere forskellige musikuddannelser, så har du brug for hjælp til optagelsesprøven, er vores undervisere klar til at hjælpe dig. I København fylder musikken meget, og gennem den kan du blive en del af et kæmpe fællesskab.

Søger du undervisning i et bestemt instrument i København?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

 1. Guitarundervisning i København
 2. Klaverundervisning i København
 3. Basundervisning i København
 4. Sangundervisning i København

Kunne du tænke dig at undervise i musikteori i København?

Vi er altid på udkig efter erfarne undervisere i musikteori. Send os en ansøgning, og bliv underviser i musikteori i din by.

Ansøg her!
kontoret musikundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Har kun mødt stor kompetence og seriøsitet. Det gælder både den indledende fase med valg af underviser og selve undervisningen. Kan så absolut anbefale denne musikskole!"

5 ud af 5

Caroline Olsen - Elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder