Ukuleleundervisning i København

Fleksibel ukuleleundervisning med i København


Ukulelen er et hawaiiansk strengeinstrument, som oprindeligt stammer fra Portugal, da instrumentet blev skabt med inspiration fra portugisiske instrumenter. Ukulelen har fire strenge, men findes i forskellige størrelser, og kan stemmes forskelligt. Lyden er unik og har særegnede akkorder. Grundet instrumentets størrelse er den nem at transportere, og den er nemmere at lære at spille på, set i forhold til en almindelig guitar. Ønsker du at spille på guitar, tilbyder vi også guitarundervisning i København.

Hvad kan man forvente af undervisningen?


Der tilbydes undervisning i ukulele uanset alder og niveau. I første lektion tages der udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker; hvilke forventninger har man. Det vil være muligt selv at påvirke undervisningens forløb, og hvilke genrer man vil spille i. Derudover vil der forekomme specielle teknikker og øvelser, til at forbedre rytmik og koordination, samt læring af noder og teori. Har man spørgsmål til undervisningen, er man velkommen til at kontakte underviseren eller Musikundervisning.dk.

Skal man have sin egen ukulele med?


Hos musikundervisning.dk anbefaler vi altid, at man har sit eget instrument, da man her har mulighed for, at øve sig mellem lektionerne. Har du brug for råd og vejledning omkring, hvilken ukulele man bør købe, så den passer perfekt til dig, hjælper vi gerne. Du kan finde den rette underviser, som passer til lige præcis dig og dine ambitioner, ved at klikke ind på undervisernes profiler ovenfor. De kan også være behjælpelig med at finde en ukulele. Ønsker du at blive undervist i ukulele, eller har du generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en underviser eller Musikundervisning.dk på 50 50 12 03 eller [email protected].

Holdundervisning i ukulele i København


Musikundervisning.dk opretter løbende nye ukulelehold i København, da efterspørgslen til undervisning i instrumentet stiger. Holdene består oftest af 7 lektioner, hvor man i fællesskab skal udvikle sig musikalsk, og dele glæden ved ukulele. Der tilbydes også mange andre hold i København inden for alle genrer - ønsker du at deltage i disse kan du her se holdundervisning i København.

Kendte ukulele sange


Er du i tvivl om, hvilke sange man kan spille på ukulele, er her nogle bud på kendte danske og udenlandske sange, hvor ukulelen har sin faste plads:

  • Train - Hey, Soul Sister

  • Jason Mraz - I'm yours

  • Travie McCoy - Billionaire Feat Bruno Mars

  • Nice little penguins - FlyingMusikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken