Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Ukuleleundervisning i København

Fleksibel ukuleleundervisning med i København

Ukulelen er et hawaiiansk strengeinstrument, som oprindeligt stammer fra Portugal, da instrumentet blev skabt med inspiration fra portugisiske instrumenter. Ukulelen har fire strenge, men findes i forskellige størrelser, og kan stemmes forskelligt. Lyden er unik og har særegnede akkorder. Grundet instrumentets størrelse er den nem at transportere, og den er nemmere at lære at spille på, set i forhold til en almindelig guitar. Ønsker du at spille på guitar, tilbyder vi også guitarundervisning i København.

Hvad kan man forvente af undervisningen?

Der tilbydes undervisning i ukulele uanset alder og niveau. I første lektion tages der udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker; hvilke forventninger har man. Det vil være muligt selv at påvirke undervisningens forløb, og hvilke genrer man vil spille i. Derudover vil der forekomme specielle teknikker og øvelser, til at forbedre rytmik og koordination, samt læring af noder og teori. Har man spørgsmål til undervisningen, er man velkommen til at kontakte underviseren eller Musikundervisning.dk.

Skal man have sin egen ukulele med?

Hos musikundervisning.dk anbefaler vi altid, at man har sit eget instrument, da man her har mulighed for, at øve sig mellem lektionerne. Har du brug for råd og vejledning omkring, hvilken ukulele man bør købe, så den passer perfekt til dig, hjælper vi gerne. Du kan finde den rette underviser, som passer til lige præcis dig og dine ambitioner, ved at klikke ind på undervisernes profiler ovenfor. De kan også være behjælpelig med at finde en ukulele. Ønsker du at blive undervist i ukulele, eller har du generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en underviser eller Musikundervisning.dk på 50 50 12 03 eller [email protected]

Kendte ukulele sange

Er du i tvivl om, hvilke sange man kan spille på ukulele, er her nogle bud på kendte danske og udenlandske sange, hvor ukulelen har sin faste plads:

  1. Train - Hey, Soul Sister
  2. Travie McCoy - Billionaire Feat Bruno Mars
  3. Nice little penguins - Flying

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter får ukulele undervisning af Anastasia. Hun er god til at give en grundlæggende forståelse af instrumentet og udfordrer min datter til at spille på en god og pædagogisk måde, så hun hele tiden lærer mere."

5 ud af 5

Bodil - Mor til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken