Undervisere i Bas, Aalborg

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
    ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
    ved køb af klippekort til 20 lektioner
bas

Basundervisning i Aalborg med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille bas? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi basundervisning i Aalborg til alle, uanset alder og niveau. Vores basundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest og har mange års erfaring med musik. Nogle af vores basundervisere har f.eks. arbejdet sammen med Xander, Fallulah, Sys Bjerre og KeSi.

Basundervisning i Aalborg, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din basundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister eller sæsonundervisning, så der er mulighed for at starte din basundervisning i Aalborg, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for basundervisning i og omkring Aalborg.

Få op til 10 % rabat på basundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på basundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Basundervisning i Aalborg

Bassister er nogle af de mest efterspurgte musikere til bands. Bassen styrer og holder rytmen og lægger samtidig bunden i musikken sammen med trommerne - vi tilbyder også undervisning i trommer i Aalborg. Vi kan varmt anbefale, at du som bassist indgår i ét eller flere bands for derigennem at blive en bedre musiker. Som nybegynder vil du i undervisningen bl.a. blive introduceret til hørelære, teknik, skalaer og sammenspil, mens du som øvet vil kunne lære improvisation og at skabe dit eget kunstneriske udtryk.

Undervisningen tager altid udgangspunkt i dig: Sammen med din basunderviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med basundervisning i Aalborg. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores basundervisere i Aalborg ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Aalborg, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres basundervisere i Aalborg?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte basunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent basundervisning i Aalborg gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte basunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre baselevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Der spiller flere faktorer ind, når du skal vælge underviser. Alle vores basundervisere har deres egen personlige profil og personlige måde at undervise på, så du bør overveje ting som f.eks. dit ugentlige skema, dit mål med undervisningen, dit niveau og din musiksmag. Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected], hvis du har brug for hjælp til at finde den rette underviser.

Skal jeg have min egen bas?

Det er en stor fordel at have din egen bas, når du går til basundervisning. På den måde kan du øve dig imellem lektionerne og får i sidste ende et større udbytte af undervisningsforløbet. Hvis du er nybegynder, kan det dog være en god idé at vente med at købe en bas til efter et par lektioner, så du er sikker på, at bassen er det rigtige instrument for dig.

Det kan være en god idé at købe din første bas i en fysisk butik. Hermed får du mulighed for at snakke med kompetente fagfolk, der kan vejlede dig i dit køb. Du får samtidig lejlighed til at prøve en masse basser i rolige omgivelser, så du med dine egne hænder kan få en fornemmelse af, hvad de forskellige bas-typer kan. En anden vigtig pointe er, at butikkerne som regel sætter en ære i at opsætte bassen, så den spiller optimalt. Har du brug for hjælp til at købe eller leje en bas i Aalborg, kan du altid kontakte din underviser eller Musikundervisning.dk for vejledning.

Vedligeholdelse og opsætning af din bas

Ofte er nye basser ikke finindstillede fra fabrikkens side. Producenterne undlader at finindstille bassen både for at spare tid, men også for at sikre sig, at strengene ikke klaprer mod gribebrættet, når du prøver instrumentet første gang. Vi giver dig her 3 tips til vedligeholdelse og optimering af din bas. Det er også ting, som du bør være opmærksom på, når du køber en bas.

Halsen

Optimalt set skal halsen på bassen "bue" en anelse væk fra dig, når du står med bassen og er spilleklar (halsen kan umiddelbart se ”lige” ud, selvom den er korrekt indstillet). Er halsen for lige, vil strengene klapre mod gribebrættet. Det kan justeres via truss rod’en, som er en lang metalstang, der sidder inde i halsen og fungerer som spændestang/afstivning. Spænder eller løsner du den for kraftigt, kan det ødelægge halsen, og vi anbefaler derfor, at du går til en professionel, hvis du ingen erfaring har med at justere halsen på din bas.

Action

’Action’ er begrebet, man bruger om afstanden mellem strengene og gribebrættet - altså, hvor meget du skal trykke ned, når du spiller. Nogle bassister vælger bevidst en høj action på grund af den ’sound’, det giver bassen. Til nybegyndere anbefaler vi at sætte en lav action. Det gør du ved at justere strengehøjden på 'stolen' (engelsk; bridge). Der findes flere forskellige systemer, men det er ofte nogle små skruer, du justerer ind og ud for at ændre strengehøjden. Optimalt set skal strengehøjden være indstillet sådan, at strengene ikke klaprer mod gribebrættet, når du spiller.

Mensur

'Mensuren' er strengelængden fra 'stolen' til 'sadlen', som også kan indstilles. Er mensuren forkert indstillet, vil nogle toner på gribebrættet være falske. Bag på stolen sidder nogle skruer, som du kan justere frem og tilbage og derved gøre strengelængden kortere eller længere.

Gode råd til nye baselever

Er du ny på bassen, har vi her samlet en håndfuld gode råd til dig:

Øv dig - gerne dagligt

Sørg for at finde tid til at øve dig - gerne dagligt, hvis det kan lade sig gøre. Til at begynde med er det en god idé at øve regelmæssigt i kortere intervaller. 10-15 minutters øvning to gange dagligt i en uge er f.eks. langt mere givende end en hel times øvning én dag om ugen. Sørg for at have bassen inden for rækkevidde derhjemme, så du spontant kan tage en akkord eller to.

Træn dine fingre

Når du begynder at spille bas, skal dine fingre vænne sig til nye bevægelser og positioner. Strengene er hårde for fingrene, og du vil opleve, at dine fingermuskler skal trænes og smidiggøres. Det tager tid for fingrene at danne hård hud på spidserne og vænne sig til nye, krævende stillinger, så vær tålmodig. På den måde minimerer du også risikoen for at få skader.

Pas på din bas

Din bas fortjener at have sit eget etui, så du har mulighed for at tage den med dig. Det er også en god idé at anskaffe et godt basstativ, så bassen kan stå fremme og dermed få en plads i dit hjem. På den måde vil du formodentlig oftere gribe ud efter den, og du slipper samtidig for at stille den steder, hvor den risikerer at komme til skade.

Plej din motivation

Til sidst er det vigtigt, at du får vedligeholdt din motivation for at spille bas. En måde, du kan ”pleje” din motivation på, er f.eks. at spille sange, som du synes er sjove - sange, som du elsker at høre igen og igen. Når du føler, at du har styr på at spille en sang alene, kan du prøve at lytte til sangen, imens du selv spiller med.

Musik i Aalborg

Musik fylder meget i Aalborg. Kendte som ukendte musikere spiller hver uge på Aalborgs mange spillesteder og fylder byen med musik og inspiration. Skråen i Nordkraft er et af de ældste spillesteder og afholder i omegnen af 300 koncerter årligt, både indendørs og udendørs. Har du lyst til at blive en del af det voksende musikfællesskab i Aalborg, så er Musikundervisning.dk det rette sted for dig.

Søger du undervisning i et bestemt instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Celloundervisning i Aalborg
  2. Klaverundervisning i Aalborg
  3. Guitarundervisning i Aalborg
  4. Sangundervisning i Aalborg

Kunne du tænke dig at blive basunderviser i Aalborg?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede basundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv basunderviser i din by.

Ansøg her!
Musikundervisning.dk

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Super underviser. Vores søn går til bas hos Kaare, og det er han super glad for. Han føler virkelig, at han lærer noget"

5 ud af 5

Lars Alstrøm - Far til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder