Celloundervisning

Om celloen

I manges ører lyder celloen som et af de allerkønneste og behageligste strygeinstrumenter. Med sine smukt svungne former og flotte flammede farvetoner er den også en fryd for øjet, når den synes at blive til ét med musikerens krop i tæt fysisk omfavnelse.

Celloen har historisk set hjemme i den klassiske musik, hvor den netop giver symfonierne krop i det tonale mellemleje, men den har også vist sin alsidighed som et af de mest populære strygeinstrumenter i den rytmiske musik, hvor dens vokale klang kan fremmane melankoli og skønhed på kommando.

Celloundervisning når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille på cello? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren cellolærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan foregå både hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme hos dig eller online - alt efter, hvad der passer dig bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på underviserprofilerne.

Skal jeg have min egen cello?

Når du starter med undervisningen, er det altid en god idé at have din egen cello, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du er helt ny som cellist, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din underviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type cello du skal anskaffe.

Hvem er jeres celloundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores celloundervisere under vores søgefunktion øverst oppe på siden. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Få op til 20% rabat på celloundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på celloundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få timer hos en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

  1. Celloundervisning i København

  2. Celloundervisning i Aarhus

  3. Celloundervisning i Aalborg

  4. Celloundervisning i Odense

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

  1. Sangundervisning

  2. Klaverundervisning

  3. Guitarundervisning

  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside