Celloundervisning i København

Celloundervisning i København når det passer dig

Uanset om du er nybegynder og ønsker at lære at spille cello for første gang eller er en rutinerede cellist, så kan det være en god idé at finde en underviser, der kan tilrettelægge et undervisningsforløb, som passer lige præcis til dig og dine behov.
Celloundervisning i København er fleksibel og planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme hos dig eller online - alt efter, hvad der passer dig bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på underviserprofilerne.

Skal jeg have min egen cello?

Det er altid en god idé at have din egen cello, så du kan øve dig mellem lektionerne.
Hvis du er helt ny som cellist, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille. Vores undervisere vejleder dig gerne med at finde den helt rigtig Cello til dig. Skal du til at købe din først Cello kan vi anbefale at købe den igennem Thomann.

Hvem er jeres celloundervisere?

Hos Musikundervisning.dk ansætter vi kun kompetente og dygtige celloundervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang med undervisning i København?

Start med at finde en cellounderviser som passer til dig og dine behov igennem vores søgemaskine. Send en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren kontakt til dig og I kan begynde at designe det helt rigtig forløb til dig og dine behov.

Om celloen

Celloen er i manges ører blandt de mest bahalige strygeinstrumenter og hører hjemme i den klassiske musik, hvor den giver fylde til symfoniernes krop. Celloen har dog også fundet sin vej i mere poppede rytmisk musik, hvor dens vokale klang kan fremmane melankoli og skønhed på kommando.

Få op til 20% rabat på celloundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på celloundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her.

Musikmiljøet i København

Musik skal både høres og spilles og i Danmark er der nok ikke et bedre sted at gøre det end København. København er fyldt med musik af høj kvalitet, og har hundredvis af koncerter og festivaler. Byen er hjemsted til et hav af kendte spillesteder fra Royal Arena og DR Koncerthuset til Amager Bio, Montmartre og et af Europas bedste spillesteder, VEGA. Blandt de mange festivaler kan nævnes den store metalfestival Copenhell, Copenhagen Jazz Festival og HAVEN. Bevæger man sig nordpå finder man festivalen Musik i Lejet og ikke så langt mod vest finder man en af Europas største festivaler: Roskilde Festival. I København fylder musikken meget og gennem det kan man blive en del af et kæmpe fællesskab. .

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at lære at synge eller spille et instrument i København. Vi har samlet en lang række musikere, som begejstrer sig for at dele deres glæde af musikken med dig. Find vores underviser i København her. 

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få timer hos en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!