Musikundervisning på Frederiksberg - musikundervisning.dk
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Musikundervisning i Frederiksberg

Musikundervisning på Frederiksberg - vi tilbyder musikundervisning uanset alder og niveau. Læs mere her!

Musik på Frederiksberg

På Frederiksberg er musikken en vigtig del af kulturlivet. Der findes blandt andet udstillings- og koncerthallen Forum København og Det Kongelige Musikkonservatorium, som blev grundlagt i 1867. Frederiksberg er fyldt med kompetente musikundervisere - nogle af de bedste i Danmark. Så ønsker du at blive en del af musikkulturen på Frederiksberg, og lære at spille på et instrument, tilbyder vi f.eks: Har du nogle spørgsmål eller brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefonnummer 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk.

Fleksibel musikundervisning på Frederiksberg

Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi fleksibel undervisning, som er skræddersyet til den enkelte elev, alt efter ønsker og behov. Det er valgfrit om man vil have en fast ugedag, eller om man blot booker en lektion, når det passer ind i elev og undervisers kalender. Undervisningen foregår enten ved underviseren eller i et øvelokale, ønsker man hjemmeundervisning, er dette også en mulighed ved mange af vores undervisere.

Køb klippekort og få rabat

Har man et længere forløb, er det muligt at købe klippekort, og det sker typisk efter første lektion, da man her har set hinanden an, og fundet frem til, om elev og underviser er det rette match. Man kan købe klippekort i alle størrelser, men ved køb af 10, 20 eller 25 klip, får man 5, 8 eller 10 % i rabat.

Holdundervisning på Frederiksberg

Der oprettes løbende holdundervisning på siden uanset alder og niveau, og inden for alle slags instrumenter. Lektionerne er typisk over 5-10 gange, alt efter hvilket hold man tilmelder sig. Det unikke ved holdundervisningen er, man her udvikler sig musikalsk i fællesskab og deler den gode følelsen, som musikken giver. Her ses udvalget af holdundervisning på Frederiksberg.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog