Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Celloundervisning

Modtag celloundervisning

Vores certificerede undervisere er fleksible mht. undervisnings tider og steder. Hos Musikundervisning.dk er det eleven, som bestemmer, hvor mange lektioner han eller hun vil have, og hvornår på dagen de ligger. Undervisningen er for alle uanset niveau og alder, og vil blive tilrettelagt efter den enkelte elevs ønsker og behov. Det er både muligt at modtage undervisning ved undervisere eller i et tilknyttet øvelokale, og ønsker man undervisning i eget hjem, er dette også muligt, ved mange af vores undervisere.

Info om celloen

Cello er et strygeinstrument. Den bliver brugt som basinstrument i violinfamilien, og stemmes som bratschen, blot en oktav dybere. Celloens opbygning svarer til violinens. Instrumentet holdes lodret mellem knæene, og spilles med overhåndsgreb på buen. Derudover bliver celloen oftest brugt til klassisk musik, men den bliver også brugt meget i rytmiske sammenhænge, grunden dens bløde klang og melodiske sammenhænge.

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!

Hos Musikundervisning.dk har vi flere forskellige løsninger inden for musikundervisning. Det er muligt at modtage duoundervisning eller fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad der passer underviser og elev. Du kan se underviserens undervisningssteder på deres profiler ovenfor. Der er altså rig mulighed for skræddersy et undervisningsforløb til dine behov og ambitioner.

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Saxofonundervisning
  2. Klaverundervisning
  3. Guitarundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Super underviser, vores søn går til bas hos Kaare, og det er han super glad for"

5 ud af 5

Lars Alstrøm - Far til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk