.


Online musikundervisning

Vi har opdateret vores information omkring online klaverundervisning. Du kan læse mere omkring online undervisning her


Find online undervisere her

Hos Musikundervisning.dk ønsker vi at musikundervisning skal være for alle, men vi forstår også at der kan være ting der kommer i vejen. Derfor er vi glade for at kunne introducere vores nyeste produkt: Online undervisning! Med online undervisning har du nu mulighed for at få privat musikundervisning online, og resten af 2019 garanterer vi fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

online klaverundervisning

Øv dig sammen med din underviser - selv med et travlt skema

Travlhed, geografi og en uforudsigelig hverdag kan virke som uoverkommelige forhindringer, når man vil lære at spille på et nyt instrument. Fysisk undervisning, hvor du skal være et bestemt sted til en bestemt tid, kan i nogle tilfælde blive så omstændigt, at du måske har været nødt til helt at fravælge det, og gå glip af glæden ved at spille musik. Med online undervisning gør vi det nemt for dig at få kompetent musikundervisning, uanset hvor du bor, om du rejser meget eller om du måske bare har det bedst med at sidde hjemme hos dig selv.


Hvordan foregår online undervisning?

Vores online platform er særligt udviklet til musikundervisning, og du har som udgangspunkt kun brug for en computer med et webcam, dit instrument og en internetforbindelse. Når du har aftalt en tid med din underviser sender han eller hun et link til en videosession. Du kan åbne linket når du vil, men det bliver først aktivt når din lektion starter. Alt efter hvilket instrument og hvilken underviser du har, vil der være koblet et eller flere kameraer op, så du hele tiden kan se hvad underviseren gør - lige som han/hun også kan se dig og rette og udvikle din teknik.

Ping-pong-undervisning

Når du skal afholde en online lektion, er det vigtigt at tage højde for, at online-undervisning er anderledes end undervisning, hvor man sidder i samme rum. Her vil man ping-pong'e med sin underviser, i stedet for at spille samtidigt. Det er nemlig sådan, at uanset hvor gode internetforbindelser I har, og hvor godt teknisk udstyr I har, så er det forventeligt, at der vil være en smule forsinkelse på forbindelsen. Sådan vil det stort set altid være med online kommunikation, uanset hvilken platform man bruger.


Eksempel
Underviser: “Nu viser jeg dig hvordan man spiller de første fem trin i en A-mol-skala, og bagefter vil jeg bede dig spille den, mens jeg kigger på din fingerstilling.” Herefter kan eleven spille, underviseren kan kommentere og eleven rette til.

En af fordelene ved denne her type ping-pong-undervisning kan være, at du som elev bliver mere selvstændig og tryg ved at vise dine færdigheder frem uden at blive akkompagneret. Online-undervisning er altså ikke det samme som at sidde i samme rum med en underviser, men det er fordelagtigt på andre måder. Online undervisning kan derfor give dig lige så højt udbytte, som alle mulige andre former for undervisning.Hvordan tilmelder jeg mig online undervisning?

Vi har samlet DK's bedste online musikundervisere. Se oversigt over online musikundervisere


Find online musikundervisere her
​​

Læs mere om musikundervisning online her

 • Lær at spille guitar online
 • Klaverundervisning online
 • Lær at synge online
 • Lær at spille trommer online


 • ​ ​

  Kontakt?

  Hvis du står med ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gå til forside

  Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

  "Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og er god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle."

  5 ud af 5

  Daniel - Sangelev hos Musikundervisning

  Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder