Trommeundervisning online

Vi har opdateret vores information omkring online trommeundervisning. Du kan læse mere omkring online trommeundervisning her


Find online undervisere herHos Musikundervisning.dk kan du nu få trommeundervisning online. Uanset hvor og hvornår det passer dig er vores online undervisning aldrig mere end et klik væk, og du aftaler selv med underviseren hvornår og hvor ofte I skal ses.


trommerundervisning online

Lær at spille trommer hjemmefra - selv med travlt skema

Med online trommeundervisning har du nu mulighed for at lære at spille på trommer og træne dine teknikker, selvom du rejser meget, bor i et område uden undervisere eller hvis du har mere lyst til en dag derhjemme med undervisning fra din stue. Vores nye videosystem er særligt udviklet til musikundervisning, og du vil derfor opleve samme professionelle kvalitet som ved traditionel privatundervisning.


Hvordan foregår online undervisning?

Det eneste du behøver til onlinelektionerne er en computer med et webcam, dit instrument og en internetforbindelse. Når du har aftalt en tid med din underviser sender han eller hun et link til en videosession. Du kan åbne linket når du vil, men det bliver først aktivt når din lektion starter. Alt efter hvilket instrument og hvilken underviser du har, vil der være koblet et eller flere kameraer op, så du hele tiden kan se hvad underviseren gør - lige som han/hun også kan se dig og rette og udvikle din teknik. Under sessionen kan I hele tiden tale eller chatte sammen, så du får nøjagtigt lige så god sparring og øvelse som ved en almindelig undervisningstime.


Her kan du se hvordan du bruger vores online system
Kom godt i gang hos Musikundervisning.dk

Du kan finde en oversigt over vores undervisere, der er specialiserede i online undervisning. Med et enkelt klik kan du komme i kontakt med dem og begynde at planlægge et forløb der passer dig. Kom i gang med online musikundervisning hermusikundervisning.dk

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontakt os på telefon 50 50 12 03 og mail [email protected] Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Det siger vores kunder

"Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og er god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle."

5 ud af 5

Daniel - Sangelev hos Musikundervisning


Nyttig links

  • Lær mere omkring online musikundervisning

  • Gode råd til at lære at spille trommer
  • Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder