Undervisere i Trommer, Aarhus

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner

Trommeundervisning i Aarhus med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille trommer? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi trommeundervisning i Aarhus til alle, uanset alder og niveau. Vi har Dammarks bedste trommeundervisere, der alle har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Trommeundervisning i Aarhus, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din trommeundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din trommeundervisning i Aarhus, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning, sæsonundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for trommeundervisning i og omkring Aarhus.

Få op til 10 % rabat på trommeundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på trommeundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Trommeundervisning i Aarhus

Alle vores trommeundervisere har erfaring med at undervise både helt nye, øvede og meget erfarne elever. Så uanset hvilket niveau, du ligger på, har vi en trommeunderviser, som kan hjælpe dig videre. Som nybegynder vil du blive introduceret for trommeteknikker, genrer, rytmer, koordination og meget mere. Undervisningen tager altid udgangspunkt i dig: Sammen med din trommeunderviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang med trommeundervisning?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med trommeundervisning i Aarhus. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores trommeundervisere i Aarhus ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Aarhus, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres trommeundervisere i Aarhus?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte trommeunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent trommeundervisning i Aarhus gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte trommeunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre trommeelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have mit eget trommesæt?

Vi anbefaler, at du har dit eget trommesæt, så du har mulighed for at øve imellem lektionerne. Hvis du bor inde i byen, kan det være en rigtig god idé at investere i et el-trommesæt eller finde et musiklokale, hvor du kan øve dig. Er du ny på trommerne, kan det dog være en god idé at vente til efter et par lektioner, så du er sikker på, at du vil fortsætte på trommerne. Ønsker du hjælp til at købe eller leje et trommesæt, kan du altid kontakte din underviser eller Musikundervisning.dk - vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Hvordan vælger jeg det rigtige trommesæt?

Når du skal vælge trommesæt, skal du være opmærksom på, om trommernes størrelse passer til trommeslagerens størrelse. En tommelfingerregel er, at hvis stortrommen er over 20 tommer i diameter, kan børn og unge have svært ved at nå rundt på sættet. Trommesættet består som udgangspunkt af følgende dele: Stortromme, lilletromme, tammer (2-3 i et standardsæt), hihat, bækkener og stativer. Stortrommen, lilletrommen og hihatten er de 3 ting i trommesættet, der bliver brugt mest på tværs af vestlig populærmusik. Derfor er det meget vigtigt, at de 3 dele står rigtigt i forhold til trommeslageren. Det er altid en god idé at få hjælp af en trommeslager eller -forhandler, når du skal købe dit første trommesæt.

FAQ


 • 1. Hvordan kommer jeg i gang?
 • 2. Binder man sig ved køb og oprettelse?
 • 3. Hvorfor er der forskel på priserne?
 • 4. Typer af undervisning
 • 5. Lån og leje af instrument?
 • 6. Begynder eller øvet?
 • 7. Børn
 • 8. Seniorer

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

5 Lån og leje af instrument?

Det er ikke muligt at leje eller låne instrumenter hos musikundervisning.dk, men visse undervisere kan være behjælpelige i den sammenhæng. Det vil typisk fremgå af deres underviserprofil.

6. Begynder eller øvet?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til optagelsesprøverne på Musikkonservatoriet eller Musikvidenskab, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

7. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

8. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft et instrument i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille? Uanset dine forudsætninger kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Gode råd til begyndere

Vi har her samlet en række gode råd til dig, som er ny på trommerne:

Øvelse gør mester!

Den eneste måde at blive bedre på er ved at øve sig. Det kan hurtigt blive demotiverende, hvis du øver uhensigtsmæssigt - så øv dig hellere 10 minutter om dagen hver dag end en hel time dagen inden din næste lektion.

Koordination

For at lære at spille trommer skal dine hænder og fødder lære at samarbejde. I starten kan det være svært, men din grundlæggende koordination er ikke afgørende for dine fremskridt. Koordination kan - ligesom alt andet - trænes, og nøglen er øvning uanset dit nuværende niveau.

Tempo - tempo - tempo

Når du lærer noget nyt, skal du sætte dine forventninger til dig selv HELT ned. Du kan ikke materialet endnu - det er nyt og skal derfor læres. Sørg for at øve materialet i et tempo, du kan håndtere, evt. uden tempo. Når du øver i tempo og vil øge tempoet, skal du ikke bare spille hurtigere og hurtigere. På den måde vil øvelsen falde til jorden, fordi tempoet bliver for højt, samtidig med at du øver dig i at stige i tempo! Sæt hellere et tempo, og hold det i øvelsen. Stop igen, bestem dig for et nyt tempo, og øv herefter i det nye tempo.

Øv i små fraser

Har du noget nyt materiale, som driller, så find de svære punkter, og øv dem i stedet for at øve hele materialet forfra. På den måde får du løftet der, hvor det er nødvendigt. Hvis der er en længere passage, som er svær, så del den op i mindre bidder, og øv den på alle ledder og kanter.

Spil sammen med noget musik

Trommesættet spiller ikke melodier eller harmonier, og det er dermed ikke så spændende at lytte til uden bas, guitar, klaver eller sang. Det kan derfor være en god øvelse at spille sammen med et track. Er der i forvejen trommer på indspilningen, kan du udnytte det til at lytte efter.

Søger du undervisning i et bestemt instrument i Aarhus?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

 1. Celloundervisning i Aarhus
 2. Guitarundervisning i Aarhus
 3. Ukuleleundervisning i Aarhus
 4. Sangundervisning i Aarhus

Kunne du tænke dig at blive trommeunderviser i Aarhus?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede trommeundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv trommeunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Et godt sted at finde musikundervisning!"

5 ud af 5

Rasmus Lund - Elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder