Alle X-Factor vindere gennem tiden

X-Factor vindere gennem tiden

X Factor er et dansk tv show inden for sang bestående af auditions og tv programmer. Det blev første gang sendt hver fredag i januar, februar og marts 2008 på DR1. Programmet er udviklet af et britisk koncept som Simon Cowell står bag.


Place On Earth, vindere af X-Factor 2018

Place on Earth vandt X Faktor 2018 (Foto DR.dk)Kan du huske alle vinderne?

Kan du ikke huske, hvem der har vundet X Factor gennem årene? Eller sidder I en gruppe venner og er uenige? Så få et overblik over vinderne her!
X factor har haft kæmpe succes de sidste mange år, ikke kun i Danmark, men i mere end 23 lande verden over!

Gennem de sidste 10 år har det været en tradition for mange familier at være placeret foran fjernsynet hver eneste fredag aften for at bakke deltagerne op. Du får her et overblik over X factor-vinderne i Danmark:

Årenes X factor vindere


Ønsker du at blive klar til X-Factor?


Musikundervisning.dk udbyder kvalificeret musikundervisning blandt andet i sang og guitar! Så hvis du ønsker at blive endnu bedre til at synge eller spille på et instrument, så du kan stille op til årets X Factor-show, så kan vi hjælpe dig! Vi har nogle af landets bedste musikundervisere, som alle er dygtige og har flere års erfaring. Du kan her finde din kommende sanglærer.Se alle vores kvalificerede sangundervisere her!


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].