Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Bliv bratschunderviser i Næstved

Musikundervisning.dk mangler bratschundervisere i Næstved. Så hvis du brænder du for at undervise i bas, ønsker at andre foretager dit administrative arbejde eller ikke er helt klar over, hvordan man promoverer sig selv ift. din undervisning - Så tjek Musikundervisning.dk ud! Vi skaber de bedste rammer for privat musikundervisning gennem en unik platform med fleksbile løsninger for både elever og undervisere. Med dette ønsker vi at få mere musik i Danmark!
Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Forskellen på bratschen og violinen

Bratschen er ca. fire til seks cm længere end en violin. Dette betyder, at violinister ofte har svært ved at skifte over til bratschen, både fordi instrumentets størrelse gør, at hånden skal have en større fleksibilitet, da der er længere mellem tonerne på gribebrættet, og fordi der kræves en anden teknik, især i forhold til buen. Bratschen har også en dybere, mere dæmpet og blødere klang end violinen og celloen. Ønsker du undervisning i violin, tilbyder Musikundervisning.dk også flere violinundervisere i Næstved.

Bratschundervisning i Næstved

Du kan begynde at spille bratsch i en tidlig alder. Specielt udformede børnebratscher gør det muligt for børn, at begynde at spille allerede som treårig. Bratschundervisningen kan foregå enten efter suzukimetoden eller efter mere traditionel pædagogik. Suzukimetoden henvender sig specielt til de yngste elever, hvorimod den traditionelle metode er beregnet til de lidt ældre. Dette skyldes, at der ved den traditionelle metode, spilles efter noder fra begyndelsen. Bratscher anvendes hovedsagelig til sammenspil, derfor indgår dette også i undervisningen, hvor vores underviser ofte gør brug af klaveret.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang med undervisningen, skal du først finde den underviser, som passer til dig. Dette gør du ved at søge på det instrument, som du ønsker at lære, og den by, som du ønsker undervisning i. Herefter kan du læse om alle undervisere i dit område og vælge den, som du syntes passer bedst til dig. Når du har valgt en underviser, trykker du på den grønne ”kom i gang her”-knap, og sender underviseren en besked med dine ønsker og evt. spørgsmål. Når dette er gjort, vil du blive kontaktet af underviseren eller vores kontor, som hjælper dig med at finde og booke din første lektion. Herefter booker du tiderne med din underviser, enten fra gang til gang eller længere forløb. Hvis du har brug for råd og vejledning, kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder