Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Saxofonundervisning i Nørresundby

Alle kan lære at spille på et instrument. Der er ingen der kan love dig, at du kan blive den nye Charlie Parker, men alle kan lære og få noget ud af god musikundervisning. Også selvom man er blevet voksen. Er du begynder, er det smartest at starte op på alt- eller tenorsax, som nok er de mest almindelige begyndermodeller. Lad hellere sopran- og barytonsaxofonen ligge til senere. Vores undervisere vil tilrettelægge et forløb, som passer til dig, så du kan nå dine mål.

Er musik svært?

Musik kan både være svær, men det kan også være let at lære. Det afhænger faktisk mest af dit eget ambitionsniveau. Der er dog ingen tvivl om, at musik er en kompleks størrelse, hvor man skal kunne holde mange bolde i luften, for at få det til at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt, at du kommer i gang på den rigtige måde. Hos Musikundervisning.dk sikre du dig en professionel undervisning, så du lærer mest muligt. Vil du gerne lære at synge, kan du også få sangundervisning i Nørresundby hos Musikundervisning.dk.

Skal man øve sig derhjemme?

Hvis du ønsker at blive rigtig god til musik, er øvning en vigtig faktor. Øvning gør mester inden for musik. Det er svært at sætte øvre eller en nedre grænse for hvor meget man skal øve sig. Professionelle musikere øver gerne hele deres arbejdsdag, mens amatøren, der spiller for sin egen skyld, jo er noget mere frit stillet. Det mest anbefalelsesværdige vil for de fleste være omkring ½ times øvning hver dag, men mindre kan også gøre det. Det vigtigste er bare at man får arbejdet på de ting man lære i undervisningen, for at kunne udvikle sig og lære nye ting. Hvis du stadig står med nogle ubesvarede spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder