Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Babyrytmik i Odense

Deltag i babyrytmik i Odense hos Musikundervisning.dk, hvor din baby bliver stimuleret gennem leg og musik i trygge omgivelser. Læs mere her!

Babyrytmik i Odense

Musikundervisning.dk tilbyder babyrytmik for forælder og baby i Odense. Vi tilbyder både solo- og holdundervisning, men vi oplever mest interesse inden for holdundervisning, som vi har hver eneste måned i de større byer, samt nogle mindre byer rundt omkring i hele landet. Undervisningen foregår typisk á 45 minutter, for ikke at overstimulere baby. Ønsker man undervisning andre steder i landet, tilbyder Musikundervisning.dk blandt andet:

Hvordan foregår babyrytmik?

Undervisningen starter og slutter altid med en goddag-og farvelsang, da det er vigtigt/godt for børnene, at der er faste rammer samt genkendelser til hver undervisning. Derudover indeholder undervisningen altid f.eks. sange, lege og bevægelser - men det varierer fra underviser til underviser. Dog har alle vores undervisere relevant uddannelse og erfaring med babyrytmik, så vi sikrer dig og din baby den bedste undervisning. Du kan læse mere om det enkelte hold ovenfor.

Barnets udvikling

Børnene udvikler sig meget gennem babyrytmik, hvilket er sjovt for forældrene at følge med i. Udviklingen er forskelligt fra baby til baby, da det også afhænger meget af deres alder. De mindste skal f.eks. aktiveres gennem bevægelser, lyde og sanser, for at gøre dem nysgerrige. Børnene skal også trille, for at hjælpe på deres balance, så de kan blive bedre til at kravle "rigtigt". I undervisningen bliver barnet stimuleret, f.eks.: Har du nogle spørgsmål til babyrytmik ift. selve undervisningen, varighed, hold eller lignende, kan du altid kontakte underviseren oven for - på deres profil eller inde på holdet. Der er også altid mulighed for at tage kontakt til kontoret hos Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog