Undervisere i Musikteori

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 247,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 157,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
fjernundervisning i musikteori

Fjernundervisning i musikteori med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til musikteori? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi fjernundervisning i musikteori til alle, uanset alder og niveau. Vores online musikteoriundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har flere års erfaring med musikundervisning, en relevant uddannelse og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Fjernundervisning i musikteori, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din online musikteoriundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både faste forløb og fleksibel soloundervisning, Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme ved dig eller online - alt efter, hvad der passer dig og din underviser. Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes indenfor online musikteoriundervisning.

Få op til 20% rabat på online musikteoriundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på online musikteoriundervisning. Vores klippekort fås med klip til 5, 10 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 10, 15 og 20% rabat på din musikteoriundervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med online musikteoriundervisning. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager musikteoriunderviseren kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores online musikteoriundervisere ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe.

Hvem er jeres online musikteoriundervisere?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte online musikteoriunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent online musikteoriundervisning gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte online musikteoriunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre musikteorielevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

FAQ


 • 1. Hvordan kommer jeg i gang?
 • 2. Binder man sig ved køb og oprettelse?
 • 3. Hvorfor er der forskel på priserne?
 • 4. Typer af undervisning
 • 5. Lån og leje af instrument?
 • 6. Begynder eller øvet?
 • 7. Skal man kunne noder?
 • 8. Børn
 • 9. Seniorer

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

5. Lån og leje af instrument?

Det er ikke muligt at leje eller låne instrumenter hos musikundervisning.dk, men visse undervisere kan være behjælpelige i den sammenhæng. Det vil typisk fremgå af deres underviserprofil.

6. Begynder, øvet eller ekspert?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til optagelsesprøverne på Musikkonservatoriet eller Musikvidenskab, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

7. Skal man kunne noder?

Man skal ikke kunne noder i forvejen for at melde sig til klaverundervisning. I lektionerne vil nodelæsning på sigt komme til at udgøre en vigtig del af undervisningen, og forløbet planlægges hensigtsmæssigt, så alle kan være med.

8. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

9. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft et instrument i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille? Uanset dine forudsætninger kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Søger du online undervisning i et bestemt instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

 1. Online sangundervisning
 2. Online klaverundervisning
 3. Online guitarundervisning
 4. Online basundervisning
 5. Online violinundervisning
 6. Online undervisning i musikproduktion
 7. Online undervisning i musikteori

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette online underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker

Online musikteoriundervisning

"Det er næsten som vi sidder i samme rum, bortset fra at jeg ikke kan give hende en krammer"

5 ud af 5

Jette - om onlineundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder