Undervisere i Rap

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 157,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Om rap

Provokerende og pervers, cool og konfronterende, bunker af beskidte bandeord eller legende let og lyrisk. Rappen kan antage lige præcis den form, den vil, og selvom den blev født som et gadekryds langt væk fra de fine musikkonservatorier, har dens kulturelle nødvendighed, komplekse strukturer og rene og skære overlevelsesinstinkt været med til at give populærmusikken en reflekteret sprogforståelse og et større og mere nuanceret ordforråd.

Hvad er rap?

Ordet “rap” er en sammentrækning af “rhythm and poetry” og henviser til genrens fokus på tekst og rytme frem for på sangens toner og melodier. Rappen hænger uløseligt sammen med hiphop og opstod oprindeligt i de afroamerikanske subkulturer i slut-1970’ernes USA. Både stilarter, teknikker og indholdsemner har udviklet sig meget siden dengang via alt fra hardcore G-funk til socialbevidst jazzrap, og i dag finder man spor af rap i alt fra R&B til K-pop og EDM.

Rapundervisning, når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at rappe? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren raplærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din rapundervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på underviserprofilerne.

Hvem er jeres rapundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års professionel erfaring med musik og undervisning. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores rapundervisere under vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Hvordan foregår den første lektion?

Den første lektion tager udgangspunkt i dit niveau. Du og din underviser lærer hinanden at kende, så der bliver skabt et trygt miljø at udvikle sig i. På den måde kan din underviser danne sig et indtryk af hvilke områder, der skal arbejdes med både teknisk og kunstnerisk, og du bliver altså ikke presset til at performe noget, du er usikker på.

Vores undervisere lægger generelt vægt på, at eleven finder sin egen stil og identitet som rapper. I undervisningen kan man bl.a. arbejde med:


Rapteknik

Artikulation, flow, stemmeføring, dynamik, rytmisk forståelse og mikrofonkontrol.


Tekstskrivning

Rim, metaforer, punchlines, lyriske virkemidler, komposition, klangfarver og betydningsdannelser.


Har du en skriveblokade, vil du gerne lære nye skrivemetoder, eller har du bare brug for én til at sparre med, så kontakt en af vores undervisere.

Få op til 10% rabat på rapundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på rapundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Se mere her under fanen “Priser”.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 1. Rapundervisning i København
 2. Rapundervisning i Aarhus
 3. Rapundervisning i Aalborg
 4. Rapundervisning i Odense

FAQ


 • 1. Hvordan kommer jeg i gang?
 • 2. Binder man sig ved køb og oprettelse?
 • 3. Hvorfor er der forskel på priserne?
 • 4. Typer af undervisning
 • 5. Begynder eller øvet?
 • 6. Børn
 • 7. Seniorer

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

5. Begynder eller øvet?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til en optagelsesprøve, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

6. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

7. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft en mikrofon i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved musikken? Lige meget hvilke forudsætninger, du har, kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 1. Saxofonundervisning
 2. Klaverundervisning
 3. Guitarundervisning
 4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at blive rapunderviser?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede rapundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv rapunderviser i din by.

Ansøg her!
guitarundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder