Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Musik oplevelser i Silkeborg

Silkeborg byder på mange forskellige former for musik og musikalske oplevelser. Der er noget for enhver smag. Stort set alle genre bliver repræsenteret i løbet af året. Store navne som Dune, Bent Fabricius-Bjerre, Tina Dickow, D-A-D og Julias Moon er bare nogle af dem, som kommer på besøg på de mange spillesteder i Silkeborg. Byen har også opfostret store navne som Alphabeat, Shaka Loveless og Simon Kvamm, som alle har stor succes. Så hvis du ønsker at give dig i kast med et instrument i eller nær Silkeborg, så se her vores udvalg af musikundervisning i Silkeborg.

Sang- og guitarundervisning i Silkeborg

Lær at akkompagnere dig selv i klassisk singer-songwriter-stil. Du får grundlæggende færdigheder på guitaren, samtidig med at du får styrket din sangteknik. Du lærer bl.a. akkorder og fingerteknik, vejrtrækning og vokaludtryk. I undervisningen synger og spiller du nogle af de bedste nye og gamle pop- og rocksange. Dine egne ønsker til sange er meget velkommen, og vil også blive inddraget i undervisningen. Derudover vil undervisningen blive skræddersyet til den enkelte elev ud fra niveau, ambitioner og ønsker. Selve undervisningen foregår ved underviseren eller i et øvelokale. I nogle tilfælde er det også en mulighed, at få undervisning hjemme ved eleven.

Kontakt vores kontor for hjælp

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kontor. Vi hjælper dig med alt, lige fra at finde den rette underviser, som passer perfekt til dig og booking af første lektion, til teknisk support, hvis noget skulle gå galt. Vi kan også rådgive dig, hvis du står og skal købe et nyt instrument, men ikke har den store forstand på, hvilket du skal vælge. Du kan kontakte os på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder