Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Violinundervisning i Silkeborg med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille violin? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi violinundervisning i Silkeborg til alle, uanset alder og niveau. Vores violinundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Violinundervisning i Silkeborg, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din violinundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister eller sæsonundervisning, så der er mulighed for at starte din violinundervisning i Silkeborg, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for violinundervisning i og omkring Silkeborg.

Få op til 10 % rabat på violinundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på violinundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Violinundervisning i Silkeborg

Mange associerer violinen med kattejammer og skingre lyde, men faktisk er violinen et af de smukkeste instrumenter med den fineste klang. Som begynder vil du i undervisningen lære grundholdningen, grundteknikkerne og de første melodier. Derefter vil du lære at spille efter noder, så du har mulighed for at indgå i sammenspil med andre. Er du mere øvet, tager underviseren en snak med dig om, hvad du gerne vil blive bedre til. Undervisningen tager altid udgangspunkt i dig: Sammen med din violinunderviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Har du lyst til at afprøve andre strygeinstrumenter, tilbyder vi også celloundervisning i Silkeborg.

Hvordan kommer jeg i gang med violinundervisning?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med violinundervisning i Silkeborg. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores violinundervisere i Silkeborg ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Silkeborg, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres violinundervisere i Silkeborg?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte violinunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent violinundervisning i Silkeborg gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte violinunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre violinelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have min egen violin?

Vi anbefaler altid, at du har din egen violin, når du går til violinundervisning. På den måde har du mulighed for at øve dig imellem lektionerne. Hvis du er nybegynder, kan det dog være en god idé at vente med at købe en violin til efter et par lektioner, så du er sikker på, at violinen er det rigtige instrument for dig.

Det kan være en god idé at købe din første violin i en fysisk butik. Hermed får du mulighed for at snakke med kompetente fagfolk, der kan vejlede dig i dit køb. Du får samtidig lejlighed til at prøve en masse violiner i rolige omgivelser, så du med dine egne hænder kan få en fornemmelse af, hvad de forskellige violintyper kan. Du kan både købe og leje violiner i Silkeborg.

Hvordan vælger jeg den rigtige violin?

Den akustiske violin er uden tvivl den mest brugte. Mange vælger dog også en elektrisk violin, fordi den kan sættes til en forstærker eller et sanganlæg. Både den almindelige akustiske violin og den elektriske violin kan bruges af begyndere og findes i forskellige størrelser:

  1. En 4/4 - en fuld størrelse violin - er til voksne og børn over 13 år
  2. En 3/4-violin passer til børn mellem 10 og 13 år
  3. En 1/2-violin passer til børn mellem 8 og 9 år
  4. En 1/4-violin er til børn mellem 6 og 7 år
  5. En 1/8-violin - den mindste størrelse - passer til børn mellem 3 og 5 år

Søger du undervisning i et bestemt instrument i Silkeborg?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Sangundervisning i Silkeborg
  2. Klaverundervisning i Silkeborg
  3. Guitarundervisning i Silkeborg
  4. Ukuleleundervisning i Silkeborg

Kunne du tænke dig at blive violinunderviser i Silkeborg?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede violinundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv violinunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Vores datter går til violinundervisning hos Leevi, og hun er meget professionel. Helt klart den bedste underviser, vi har mødt, og vi giver de bedste anbefalinger til Leevi."

5 ud af 5

Helene Malling Laursen - Mor til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder