Undervisere i Keyboard, Skanderborg

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 120,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Musikken spiller i Skanderborg

Sidst i 1970'erne gik fem unge mænd rundt i Skanderborg og danderede den. Lige indtil en dag, hvor en af deres fædre havde fået nok af at se på deres formålsløse driveri, og foreslog dem, at de fik fingeren ud og lavede en musikfestival i Dyrehaven. Nogenlunde sådan gik det til, da idéen til den første musikfestival i Skanderborg blev undfanget, og 5. Juli 1980 var der urpremiere på det, der blev døbt Skanderborg Musikfestival. Siden da er festivalen bare vokset og vokset, og i dag er den Danmarks 2. største. Musikken fylder der meget i Skanderborg, og ønsker du at blive en del af det, så kan Musikundervisning.dk hjælpe dig.

Keyboardundervisning i Skanderborg

Fordelene ved et keyboard er, at det ikke fylder særlig meget, og det er nemt at transportere og kan desuden erhverves for et beskedent beløb. Keyboard er generelt sagt fællesbetegnelsen for alle elektriske klaverer, synthesizere, orgler og øvrige tangentinstrumenter. I de sidste 20 år har den elektroniske udvikling inden for musikinstrumenter været eksplosiv. Masser af musik udvikles i dag på keyboards, hvoraf mange faktisk kan fungere som et mobilt indspilningsstudie. Det betyder, at du kan komponere og producere din egen musik og gemme den på din harddisk. Musikundervisning.dk’s undervisere har mange års erfaring med undervisning, og lærer dig om alle de muligheder og funktioner et keyboard har.

Forskellen på keyboard og klaver

Keyboardet og klaveret er begge tangentinstrumenter, hvor man fremkalder lyden, ved anslag af en tangent. På keyboardet kan man vælge mellem forskellige forprogrammerede lyde, som kan være efterligninger af elektroniske eller akustiske musikinstrumenter. Nogle modeller er anslagsfølsomme, ligesom klaveret, så man kan variere lydstyrken, mens man spiller. For at tilnærme instrumentet endnu mere til et klaver, har nogle keyboards en pedal til at holde tonen med. Nogle keyboards har indbygget en rytmeboks.
Er du mere til det klassiske klaver, tilbyder Musikundervisning.dk også klaverundervisning i og omkring Skanderborg.

Tilbud hos Musikundervisning.dk

Hos Musikundervisning kan du få op til 10 % rabat, hvis du køber et klippekort. Klippekortet kan købes ved at logge ind som elev og finde din underviser. Her kan du også se priserne for klippekortet til lige netop din underviser. Så dette er en oplagt mulighed, hvis man ønsker et længere undervisningsforløb, med en af vores undervisere. Har du nogle spørgsmål, er kontoret altid behjælpelige på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder