Undervisere i Keyboard, Århus

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 120,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Keyboardundervisning i Aarhus

I Aarhus har vi dygtige keyboard undervisere, som altid står klar til at lære dig at spille på keyboard. Undervisningen vil tage udgangspunkt i, hvad eleven ønsker at lære. Man vil bl.a. lære at komponere sin egen musik, og samtidig lære at spille efter noder. De forskellige skalaer og teknikker, som det kræver for, at kunne spille keyboard, vil ligeledes blive gennemgået. I starten vil der blive inddraget hørelære og musikteori, for at gøre eleven bedst mulig. Selve undervisningen er meget fleksibel, og Musikundervisning.dk har ingen venteliste eller sæsonundervisning, så det er muligt at få undervisning året rundt. Derudover er det muligt at modtage undervisningen hjemme ved underviseren eller i et tilknyttet øvelokale. Ønsker man undervisningen hjemme ved sig selv, er dette også en mulighed ved flere af vores undervisere. Dette kan ses ovenfor under deres profiler.

Ét instrument med mange funktioner

Keyboardet er egentlig en betegnelse for alle elektroniske klaverer, orgler, synthesizere og lignende tangentinstrumenter samlet i ét instrument. De sidste 22 år har den elektroniske musik haft en eksplosiv udvikling, hvilket gør at der den dag i dag, udvikles meget musik på keyboards. Mange keyboards fungerer også som mobilt indspilningsstudie, som man kan komponere og producere sin egen musik på. Dette gør også keyboardet ideelt til festlige arrangementer, da man ikke behøver andre instrumenter for at kunne spille. Keyboardet minder meget om klaveret, og de to instrumenter kan mange af de samme ting. Musikundervisning.dk tilbyder foruden keyboard, også undervisning i klaver i Aarhus.

En ny form for musikskole

Hos Musikundervisning.dk kan man starte, lige når man vil. Undervisningstimerne kan aftales med underviseren eller vores kontor, fra gang til gang eller man kan aftale et langt forløb ud i fremtiden. Der kan bookes alle de tider, som man har lyst til, men man kan også vælge at booke én lektion ad gangen. Ønsker man et længere forløb, kan man også købe et klippekort og opnå rabat, jo mere undervisning man får. Du kan få helt op til 10 % rabat. Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på tlf. 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder