Undervisere i Saxofon, Århus

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Saxofonundervisning i Århus

Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi lige nu saxofonundervisning i Århus, hos certificerede og dygtige undervisere. I undervisningen vil der bl.a. være plads til leg og improvisation, men der vil også blive sat et skarpt lys på den tekniske kunnen. En vigtig del af at udvikle sit spil er skalaer, vejrtrækning, kropsholdning osv. Disse ting vil derfor blive grundigt gennemgået. Undervisningen vil desuden tage udgangspunkt i elevens nuværende niveau, ambitioner og ønsker. Vores undervisere har mange års erfaring med at undervise, og har undervist elever fra 10 år og opefter.

Træblæserfamilien

Saxofonen er et instrument i træblæserfamilien, selvom den normalt er lavet af messing. Grunden til at saxofonen er kategoriseret som en træblæser er, at saxofon bladet typisk er lavet af træ. Uden et saxofon blad kan man ikke få lyd ud af instrumentet. De almindeligste typer saxofon er sopran-, alt-, tenor- og barytonsaxofoner. Saxofonen bruges i de fleste genrer, men er mest kendt for sin rolle i jazz. Den bruges ofte som solo- og improviserende instrument, men bliver også brugt i klassisk musik og regnes for et vigtigt instrument inden for den nyere kompositionsmusik. Saxofonen er desuden kendt fra pophits som Moonjams. Hvis du har mod på at prøve kræfter med endnu et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk:

Hvor foregår undervisningen og hvad koster den?

Hos Musikundervisning.dk er der ingen ventelister eller sæsonundervisning. Det betyder at du kan starte lige når du vil. Lektionerne har en varighed på 30, 45 eller 60 min. og du kan bestille alt fra én lektion til et helt forløb med vores undervisere. Som regel foregår undervisningen hjemme hos underviseren eller i et øvelokale. Ønsker eleven hjemmeundervisning, kan dette i nogle tilfælde aftales med underviseren. Prisen for undervisningen kan ses under de enkelte underviseres profiler ovenfor. Ønskes der et længere forløb med 10, 25 eller 25 lektioner, anbefaler vi at man køber et klippekort, som giver mængderabat. Hvis du har nogle spørgsmål, så kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder