Modtag privat musikundervisning

Musikundervisning i Aarhus

Alle Soloundervisning Holdundervisning

Musik i Aarhus

Smilets by oser af musik og musikglade mennesker. Aarhus formår både at ramme den rytmiske musik på Voxhall, Atlas og Train. Aarhus har også massevis af festivaler inden for både jazz, tone- og lydkunst, sangskrivere, rytmisk vokalmusik og meget mere. Derudover har Aarhus Musikhuset, med noget til enhver smag, og hvor musikken er centrum. Så har du lyst til, at blive en del af Aarhus og dets musik, og lære at deltage i guitarundervisning i Aarhus, tværfløjteundervisning i Aarhus eller et andet instrument, så er du velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk.

Fleksibel undervisning med rabat i Aarhus

Vi tilbyder fleksibel undervisning hos Musikundervisning.dk, hvor man valgfrit kan finde en dato som passer elev og underviser eller en fast ugedag. Undervisningen foregår hjemme ved underviseren eller i et øvelokale, og ønsker man undervisning i eget hjem, er dette oftest også en mulighed. Ønsker man undervisningen som et længere forløb, er det oplagt at købe et klippekort, da man ved køb af 10, 20 eller 25 klip får 5 %, 8 % eller 10 % i rabat.

Skal man medbringe sit eget instrument

Det er altid en god ide at have sit eget instrument, og det er også primært det vi anbefaler, da man så har mulighed for en bedre udvikling, da man kan øve sig mellem lektionerne. Det er også en mulighed at leje et instrument, som enten underviseren eller Musikundervisning.dk kan være behjælpelige med - enten ved vejledning til det rette instrument, eller til et sted, hvor man kan leje det.

Holdundervisning i Aarhus

Vi opretter løbende holdundervisning inden for både rytmisk sammenspil, sanghold, guitar for seniorer og mange flere, som laves til alle aldre og niveauer. Formålet med holdundervisningen er, at man deler glæden ved at skabe noget sammen. Der er hovedsageligt 5-10 lektioner tilkoblet holdundervisningen, alt efter holdvalg. Vi tilbyder en masse forskellige holdundervisning i Aarhus.

Musikundervisning.dk | Copyright 2016 | CVR: 35663347 | Graven 16E, 8000 Aarhus C | Tlf.: 50 50 12 03 | kontakt@musikundervisning.dk