Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Bratschundervisning i Agedrup

Hos Musikundervisning.dk kan du få bratsch undervisning af vores dygtige og erfarne undervisere, som har erfaring med at undervise begyndere og øvede i alle aldre. Undervisningen tager udgangspunkt i hver enkelt elev, elevens niveau, ambitioner og interesser. Første lektion starter med en snak om, hvilke forventninger du har til undervisningen. Lige meget om du er nybegynder eller øvet, har et bestemt stykke musik du stræber efter at kunne spille, eller du bare gerne vil blive bedre til at spille violin, kan de hjælpe dig. I undervisningstimen vil du komme omkring tekniske og musikalske udfordringer. Derudover vil sammenspil med læreren også være en stor del af undervisningen. Ønsker du at lære at spille på andre instrumenter, tilbyder Musikundervisning.dk også undervisning i violin i Agedrup.

Bratschens historie

Bratsch-instrumenter er forholdsvis forskellige i længden. De gamle instrumenter er ofte mindre end de nye. Det kan være svært at skifte fra en lille til en stor bratsch. Det tryk, fingrene skal bruge til at presse strengen ned med er, i forhold til de andre strygere, mindre. I den wienerklassiske musik blev bratschen næsten kun brugt i akkompagnement, og det var sjældent, at der i den periode blev skrevet solostemmer til den. Måske fordi dens klang blander så godt med de andre instrumenter. Men i takt med at flere og flere komponister opdagede bratschens specielle bløde klang, blev dens rolle i orkestrets forandret. Nu har den lige så mange melodier at spille som violinen og celloen. I nyere tid er der også skrevet mange koncerter for bratsch og orkester.

Kontor i Aarhus

Selv om at Musikundervisning.dk er en online musikskole, har vi et fysisk kontor i Aarhus. Her sidder vi klar til at hjælpe dig, hvis der opstår problemer eller du har spørgsmål og brug for vejledning. Vi hjælper også gerne med at finde det helt rette instrument til dig, når du skal ud og købe et nyt. Du er velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder