Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Violinundervisning i Agedrup

Vi udbyder undervisning i violin for alle uanset alder og niveau. Kom i gang med at spille violin her!

Violinundervisning i Agedrup

Mange forbinder violinen med kattejammeren og skingrene lyde. Dette er dog meget langt fra virkeligheden. Violinen er et af de smukkeste instrumenter med den fineste klang. Den kan bruges til at spille stort set alle typer af musik, og den kan bruges i alle genre. En violin fylder meget lidt, og er derfor nem at have med rundt. Man kan spille både svagt og kraftigt på den. Og med en god dæmper er det muligt at øve sig derhjemme, uden at forstyrre naboerne. Mange tror, at det er svært at spille violin, men hvis du følger din undervisers anvisninger, vil du se, at det faktisk er ret enkelt at lære at spille violin. Ønsker du at prøve at spille på et andet instrument, tilbyder Musikundervisning.dk også undervisning i bratsch i Agedrup.

Valg af violin

De fleste vælger en akustisk violin, da det uden tvivl er den mest brugte. Som alternativ, kan man vælge den elektriske violin, som man f.eks. kan sættes til en forstærker eller et sanganlæg. Både den akustiske og den elektriske violin kan bruges af begyndere. Violinen findes i forskellige størrelser. En fuldstørrelse violin, som bruges af voksne og børn over 13 år. En 3/4 violin, som passer til børn mellem 10 - 13 år. En 1/2 violin, som passer til børn mellem 8 og 9 år. En 1/4 violin, som passer til børn mellem 6 og 7 år, og den mindste 1/8 violin, som passer til børn fra 3 til 5 år. Du er altid velkommen til enten at spørge os eller vores undervisere til råds, inden du køber en ny violin. Du kan finde undervisernes oplysninger under deres profilsider ovenfor, eller kontakte os på kontoret på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Musik skal være sjov

Vores undervisere bestræber sig på at gøre undervisningen både sjov og lærerig. Har man ikke gejsten, og syntes man ikke at det er sjovt at komme til undervisningen, lærer man meget langsomt. Har man det derimod sjovt, og glæder sig til at vise underviseren, hvor langt man er nået siden sidst, oplever vi, at man lærer markant mere. Derfor er dette et vigtigt punkt i vores underviseres undervisning.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog